Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS 8 szobanövény, melyek segítségével könnyen kiűzheted a negatív energiát az otthonodból!

8 szobanövény, melyek segítségével könnyen kiűzheted a negatív energiát az otthonodból!

Az otthonunk mindig a legbiztonságosabb hely kell legyen számunkra. Ahová szívesen megyünk haza, ahol könnyen nyugalmat, és békét találunk, ahol jól érezzük magunk. Azonban, vannak bizonyos káros tényezők, mint például a negatív energiák, melyek megzavarhatják az otthonunkban levő harmóniát!

Ha beszerezzük az alábbi 8 szobanövény valamelyikét, könnyen megszabadulhatunk a negatív energiáktól!

Orchidea

Távoltartja a negatív energiát, és, ha már jelen van az otthonunkban, megszünteti. Ez az igen mutatós, és számos formában beszerezhető növény az éjszaka során gondoskodik arról, hogy minél több friss oxigénhez jussunk.

Pletyka

Ez a közkedvelt szobanövény jelzi, hogy mennyi negatív energia van a lakásunkban. Ha nem túl optimista a helyzet, a növény elkezd sárgulni, és hullatni kezdi a leveleit.

Rozmaring

Jó hatással van a szellemi frissességre, és egészségre is. Tisztítja a levegőt, és távoltartja a negatív energiát a lakástól. Illata fáradtság, és kimerültség, és lehangoltság esetén segítségünkre lehet.

Vitorlavirág

Gondoskodik a szellemi, testi, és lelki harmóniáról. Ha a hálószobában tartjuk, sokkal jobban fogunk tudni aludni, és nyugodtabbak leszünk. A sötétebb, árnyékos helyet kedveli.

Bambusz

Ázsiában a jólét, és a szerencse szimbóluma. Otthonunkban gondoskodhatunk a bambusz segítségével a Feng-Shuiról, és a harmóniáról. Sötétebb helyen, és nem túl sok öntözéssel teljesen jól elvan.

Aloe Vera

Szerencsét, és pozitív energiát hoz. Tisztítja a levegőt. Levelei antibakteriális, és vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkeznek. Nagyon erős gyógyító hatása van, minden otthonban kötelező szobanövény kellene legyen.

Zsálya

Gondoskodik a negatív energia felszabadításáról. Ezenkívül pedig nagyon erős gyógyító hatással rendelkezik. Az egyik legjobb vírusölő, és gyulladásgátló növény.

Jázmin

Jellegzetes, és kellemes illata van, nyugtató, és harmonizáló hatása van. Megszabadít a negatív gondolatoktól, és az idegességtől.

loading...