Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 76 évesen testépítő, pedig csak erre az egy dologra figyel!

76 évesen testépítő, pedig csak erre az egy dologra figyel!

A 76 éves hölgy, Janice Lorraine élő példa arra, hogy az életkor valóban csak egy szám. A testépítő nagymama több ezer ember számára jelent inspirációt, bebizonyítva a világnak, hogy igenis lehetünk erősek és szépek életünk alkonyához közeledve is.

Nemzetközi szinten 1999-ben kezdett versenyezni és mostanra 23 díjat szerzett. Nagyon lenyűgözően tud pózolni és célja, hogy megmutassa a világnak, mit képes elérni egy nő az ő életkorában, ha eltökélt és keményen dolgozik érte.

Janice Sydney-ben él, három unokája van, és rendre dönti le az idős emberekkel kapcsolatos sztereotípiákat, ugyanis elmondása szerint bárki képes fizikailag többet elérni, ha fejben eldönti.

Miután Janice látott egy idős nőt, aki a mozgásával küszködött, azonnal megfogadta, hogy magát távol fogja tartani ettől a jövőképtől, amennyire csak lehet.

55 évesen belekezdett az edzésbe és érdeklődése egyre csak nőtt, ahogy idősödött. Pszichológusi pályája után, eldöntötte, hogy testépítő szeretne lenni.

“Nem az a célom, hogy a fiatalabbakkal rivalizáljak, hanem az, hogy megmutassam, mire vagyunk képesek életünk bármely szakaszában. Motiválni és bátorítani akarom a nőket, hogy olyan életet éljenek, amilyet akarnak, és ne kössék magukat a sztereotípiákhoz.” – jegyezte meg Janice.

Ahhoz, hogy fizikumát megőrizze, Janice egy speciális étrendet követ, ami azt jelenti, hogy a lehető legegyszerűbben étkezik. Főként zöldségféléket, édesburgonyát, húsokat és halakat eszik. Nem fogyaszt feldolgozott élelmiszereket, szószokat és erős fűszereket. Habár nagyon ‘csupasznak’ hangzik ez az egész, Janice igenis szeret így étkezni. Néhanap megiszik egy pohár bort a vacsorájához vagy eszik egy kevés cukormentes csokoládét.

A legtöbb visszajelzés, amit kap, pozitív, de sajnos a rosszindulatú kritikák is megtalálják.

“Szoktak hívni vén szatyornak és vén tyúknak is.”

Ám Janice ezzel mit sem törődik és továbbra is folytatja azt az életmódot, ami számára a legjobb.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...