Kezdőlap EZOTÉRIA 7-féli lelki típus létezik. Lássuk, te melyikbe tartozol és mit jelent ez!

7-féli lelki típus létezik. Lássuk, te melyikbe tartozol és mit jelent ez!

Nagyjából már az első találkozáskor meg lehet saccolni, hogy az illető milyen lelki alkat. Egyszerűen érezni lehet a beszédéből, a dolgokhoz való hozzáállásából, és a kisugárzásából.

Melyik típusú lelki alkat vagy te?

1.Segítő

Ide tartoznak azok a személyek, akik mindig segítenek. Kedvesek, elbűvölőek, és figyelmesek. Sokszor jelentkeznek önkéntesnek is. Sajnos néha kihasználják, de soha nem sértődik meg ettől.

2.Kreatív

Hatására minden széppé változik. A rossz dolgokban is hajlamos meglátni egyből a szépet. Zenész, képzőművész, író, költő-legtöbbször ilyen szakmát választanak a kreatív lelkek. Azért van a világon, hogy hatására minden megszépüljön.

3.Harcos

Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az igazát, és azt nem érvényesíti. Megpróbálja megvédeni az igazságtalanságtól szenvedő, kizsákmányolt embereket is. Katonai, rendőri, pálya alkalmas számára leginkább.

4.Tanuló

Ide tartoznak azok az emberek, akik egész életükben nyitottak az új dolgok iránt, és szeretnek tanulni. Legszívesebben állandóan dokumentálódna, és olvasna. Sokan vannak, akik nem értik meg, de ezzel nem foglalkozik, éli a saját életét.

5.Bölcs

Motiváló hatással van az ismerőseire. Elbűvölő, jó hallgatóság, és igen megértő. Hasznos tanácsokat tud adni bárki számára, a problémákkal nyugodtan lehet hozzá fordulni.

6.Szegény lélek

Ide tartoznak a manipulátorok, és a nárcisztikus személyiségek. Csak a saját érdekükben képesek bármit is cselekedni. Hajlamosak elhalászni más emberek pozitív energiáját. Mellettük nem igazán lehet boldognak lenni.

7.Vezető

Általában vezető pozíciót töltenek be ezek a személyek. Minden képességük meg van arra, hogy megfelelően irányítsák a dolgokat. Nagyon jó szónokok, és bármilyen problémára hamar megoldást találnak.

loading...