Kezdőlap EZOTÉRIA 7 csillagjegy, akik nagyon nehezen engednek közel magukhoz

7 csillagjegy, akik nagyon nehezen engednek közel magukhoz

MEGOSZTÁS

Igazán kemény fába vágtad a fejszéd, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével szeretnél komolyabb kapcsolatot kialakítani. Ők aztán nem adják egykönnyen magukat, nehezen nyitják meg a szívüket.

Szűz

Egy igazán különleges csillagjegy, vonzó, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Azonban, amikor a szerelemről lesz szó, rögtön begubózik, és visszavonul a csigaházába. Nem szereti senkinek kimutatni az érzéseit, magába zárkózik, mert különben csak kiszolgáltatottnak érezné magát. Nem könnyű közel kerülni hozzá, de, ha valahogy nagy nehezen megnyílik, akkor csodálatos partner lesz belőle.

Skorpió

Titokzatos, és sokszor ő maga sem tudja, hogy mit is akar. Félreérthetően viselkedik, és soha nem tud stabilan megmaradni egy kapcsolatban. Nem lehet nagyon rá számítani, mert egy igazi hangulatember. Az az igazság, hogy a Skorpió jó esetben csak 40-en túl nő fel annyira, hogy érett legyen egy komolyabb kapcsolatra.

Nyilas

Nagyon nehéz komoly kapcsolatot kialakítani egy Nyilassal, mert állandóan ég a kaladvágytól, mindig valami újra vágyik. Ez a párkapcsolatára is igaz, hogy ha már nem tudsz újat nyújtani számára, akkor rövid időn belül továbbáll. Csak akkor lesz elégedett, ha valaki ugyanolyan lángon ég, mint ő.

Vízöntő

Nem szereti megosztani a titkai másokkal, vannak olyan területek az életében, amelyekre nem szívesen enged be másokat. Egy párkapcsolatban pedig csak nyitott kártyákkal lehet játszani, de a Vízöntő mindig megtartja a két lépés távolságot.

Bak

Nagyon racionálisan kezeli a kapcsolatait az életben, éppen ezért egy párkapcsolatba is csak akkor megy bele, ha valamilyen előnye származik belőle. Meg kell tanulnia, hogy hallgasson az érzéseire, hiszen az élet nem csak a kiszámítható dolgokból áll.

Oroszlán

Független és magabiztos, nagyon nehezen alkalmazkodik, és nem bírja elviselni a korlátozásokat. Éppen ezért inkább a futó kalandokat részesíti előnyben, nehezen adja be a derekát egy komolyabb kapcsolatba. igen vonzó, és sokan beleszeretnek, de ő nehezen tud bárkivel is őszinte, komoly kapcsolatot kialakítani.

Kos

Szenvedélyes, aktív és izgalmas személyiség. Imádja a kalandokat, a spontán ötleteket, de igen nehezen tud egy kapcsolatban hosszú ideig megmaradni. Partneréért mindent megtesz, amit csak szeretne, de cserében nagyon komoly elvárásai vannak, kritizál, és magasra állítja a mércét.

tudasfaja.com

loading...