Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK 6 trükk, amit nem tudtál eddig a WhatsApp-ról

6 trükk, amit nem tudtál eddig a WhatsApp-ról

Hirdetés

A WhatsApp egy népszerű okostelefon alkalmazás, hiszen a felhasználók az internet segítségével a világ bármelyik sarkából felhívhatják egymást, teljesen díjmentesen. Azonban van pár titok a WhatsApp használatával kapcsolatosan, amit érdemes megismerni. Lássuk miről van szól.

1.Az üzeneteket akkor is meglehet nézni, ha a telefon le van zárva

Mindössze annyit kell tenned, hogy belépsz a WhatApp-ba, ott a MENU-be, majd a SETTINGS-be, a NOTIFICATIONS-be, a POPUP NOTIFICATIONS-be, végül az ONLY WHEN SCREEN “OFF” gombra kattintva és kész is művelet.

Hirdetés

2. Nem kell kikeresni a telefonkönyvből az ismerősöket, ki lehet tenni az elérhetőségüket a kezdő képernyőre

Ha gyorsan fel akarjuk hívni a legjobb barátunkat, családtagunkat, csak keressük ki telefonkönyvből a személy adatait, rábökve hosszan nyomjuk meg az ujjunkkal, majd húzzuk ki a kezdő képernyőre. Figyelem, a művelet csak Android operációs rendszeren keresztül működik.

3. Őrizzük meg az adatokat, még úgy, hogy ha telefonszámot cserélünk

Ahhoz, hogy megőrizzük a WhatsApp adatainkat telefonszám csere esetén is, csak helyezzük bele az új SIM-kártyát a készülékbe, menjünk rá a WhatApp-ra, a MENU-RE, a SETTING-re, az ACCOUNT-ra, majd a CHANGE NUMBER-re. A megadott mezőkbe bele kell írni a régi számot, illetve az újat, majd nyomjuk meg a DONE gombot.

4. Állítsuk le a fotó/videó automatikus letöltődéseit, így vigyázva, hogy ne teljen meg gyorsan a tárhely

Ahhoz, hogy ezt a funkciót inaktiváljuk az Android operációs rendszerben, nyissuk meg a WhatApp-ot, a MENU-t, a SETTINGS-et, a CHAT SETTINGS-et, (vagy a CHATS AND CALLS), a MEDIA AUTO-DOWNLOAD-ot, ahol meg kell jelölni azokat az opciókat, amelyek bennünket érdekelnek.

5. Ideiglenesen felfüggeszthetjük valaki, vagy egy csoport által küldött üzeneteit

Ez azért jó, mert lehetnek olyan személyek, akik zavarnak az üzeneteikkel, hívásaikkal. Az Android rendszeren lépjünk be a VIEW CONTACT-ba, vagy az iPhone-on a CONTACT INFO-ba, majd válasszuk ki a MUTE funkciót, de ne felejtsük el kijelölni a SHOW NOTICICATIONS funckiót, hogy mégis megkapjuk, hogy ki és mikor keresett minket.

6. Inaktiváljuk az “Utolsó tevékenység mutatása”, azaz a “Last seen” opciót

Ehhez be kell lépni a WhatsApp-ba, a SETTINGS-be, az ACCOUNT-ba, a PRIVACY-be, végül pedig a LAST SEEN opcióba, majd ott a három lehetőség közül jelöljük be a NOBODY opciót.

Hirdetés