Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 6 hónappal a szülés után az orvos megvizsgálja a nőt… amikor a...

6 hónappal a szülés után az orvos megvizsgálja a nőt… amikor a férj megtudta a diagnózist, majdnem rosszul lett!

A cikk főhőse Eliza Kiorby, 27 éves anyuka az ausztráliai Sydneyből. 2016 januárjában kislánya született, akit Charlynak neveztek. Azonban hat hónappal a szülés után a fiatal házaspárt óriási meglepetés érte…

 

Eliza a szülés után is terhes maradt. A meglepetés még nagyobb volt, amikor megtudták, hogy ikreket hordoz a szíve alatt.

“Őszintén szólva, nem is gondoltam arra, hogy fogamzásgátlót szedjek. Úgy tudtam, hogy a szoptatás ideje alatt lehetetlen teherbe esni. De az ősi mítosz bebizonyosodott…” – és ebben a cikkben Eliza megosztja ezt velünk!“Nem tudtam elhinni, hogy megint terhes vagyok, pedig a tünetek egyértelműen arra utaltak. Elvégeztem egy terhességi tesztet amely pozitív lett.”“Miután megtudtuk az eredményt, férjem orvosi vizsgálatra vitt. Amikor az orvos megállapította, hogy ikreket várok, Ben teljesen elsápadt” – emlékezett vissza Eliza mosolyogva.

Szerencsére Eliza gyorsan magához tért és boldog volt, hogy másik két gyereknek adhat életet. Örömét a szociális hálón is megosztotta másokkal.“Mindkét terhesség ideje alatt Ben nagyon figyelt rám. Azonnal észrevette, amikor segítségre volt szükségem.”

Az ikrek decemberben jöttek a világra és azóta mindenki őket faggatja, amikor kilépnek a házból. De a fiatal házaspárt ez egyáltalán nem zavarja, és szerencsésnek érzik magukat, hogy ilyen szokatlan dolog történt velük.

Forrás:www.buzzblog.eu

loading...