Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 6 hiba, amivel egy nő kiöli a szerelemet a kapcsolatból

6 hiba, amivel egy nő kiöli a szerelemet a kapcsolatból

Kezdetben minden párkapcsolatot a kontrollálhatatlan energiájú szenvedély jellemez és olyankor úgy tűnik, ez örökre így is marad. Az érintés elképzelhetetlen érzéseket ébreszt és a gondolatok jelentős része a vonzalomról szól. Majd idővel az agy szépen hozzászokik a dopamin (boldogság, elégedettség vegyülete) megemelkedett szintjéhez.

 

Teljesen természetes dolog, hogy a szenvedély alábbhagy. A szervezet nem lehet örökké ilyen felfokozott állapotban. Azonban sajnos előfordul, hogy teljesen el is vész és ebben a feleknek is óriási szerepük van. Mi most a női oldalról fogjuk megközelíteni a dolgot. Mivel érhetik el vagy gyorsíthatják fel a nők a szenvedély lángjának teljes kihunyását?

1# Kezdeményezés hiánya

A férfiaknak is szükségük van figyelemre. Kezdetben ők harcoltak a nő kegyeiért, hódítottak, mindent beleadtak, ők tették meg folyamatosan az első lépést, de ebbe bele lehet fáradni. Annak érdekében, hogy feléleszd a lángot, hozd felszínre a hódító oldaladat.

2# Feszélyezettség

A férfi érzi, ha egy nőnek gátjai vannak, ha valamivel kapcsolatban feszélyezetten érzi magát előtte. Ha egy bizonyos idő eltelte után még mindig takargatod magad, vagy azt a 2cm úszógumit az oldaladon, az hervasztó. Csak téged zavarnak a külső „tökéletlenségeid”. Ideje volna valamire másra fordítanod azt az energiát, amivel ezeken aggódsz.

3# Túlzott gondoskodás

Hogyan ölheted meg gyorsan a szenvedélyt? Ha a párod anyukájává változol. Amikor teljesen ebbe a szerepbe helyezed magad, akkor a párod férfiassága hibernációs módba kapcsol és átváltozik a kicsi fiaddá. Kezeld egyenlő félként.

4# Folyamatos elégedetlenség

A tűz korai kihunyásának másik tökéletes módja a folyamatos elégedetlenség és morgolódás. Ha azt gondolod, hogy egy állandóan zsémbeskedő öregasszony típusú viselkedés vonzó lehet, akkor tévedsz. Persze, mindenkinek vannak problémái, de folyamatosan ezeket ismételgetni, ahelyett, hogy megoldáson munkálkodnál, nagyon hervasztó.


5# Kiterítesz minden kártyát

Egyáltalán nem jó ötlet elmondani abszolút mindent az emberednek. Maradjon meg benne veled kapcsolatban néhány rejtély, amit csak idővel tud majd felfedezni. Hagyd meg néhány titkodat a jövőnek.

6# Ha nem tudod, mennyit érsz

Ha hagyod, hogy egy férfi tiszteletlenül bánjon veled, akkor egy idő után rád fog unni, te pedig szomorúan, a könnyeiddel küszködve próbálsz majd felépülni a megalázó szívfájdalomból. Tudd, hogy mennyit érsz és követeld ki magadnak a tiszteletet, csak így tarthatsz fenn kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot valakivel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...