Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 6 évvel halála után a sír körül elkezd nőni a fű –...

6 évvel halála után a sír körül elkezd nőni a fű – mikor az anya rájön miért, megszakad a szívünk

Joseph Antony Villasenor 2010 augusztusában autóbalesetben hunyt el. Mindössze 36 éves volt.

Családját nagyon megviselte ez. Rendszeresen jártak ki a sírhoz, hogy megemlékezzenek rá. Egyik nap azonban észrevették, hogy a sírhely körül a fű egyre zöldebb lesz. Annak ellenére, hogy a temetőben sok helyen a szárazságtól sárga lett a fű, Joseph sírja körül szép zöld volt.

Ennek oka pedig nagyon szép.

De ahhoz, hogy ezt megértsük, el kell meséljem a 85 éves Jake Reissig és szeretett felesége Liz történetét.

Liz 2014-ben hunyt el 65 év házasság után. Nagyon boldogan éltek, Jake még a halála után is nagyon sok figyelmet szentelt feleségének. Minden nap kiment a temetőbe hogy meglocsolja a füvet a sír körül ezért Liz sírja körül a fű zöldebb, mint a többi sír körül.

h2-1

Egyik nap Jake ismét a temetőben volt, amikor egy nőt látott sírni az egyik közeli sír mellett. Jake odament hozzá, elkezdtek beszélgetni és a hölgy elmesélte, hogy a testvére Joseph sírjához jött ki.

Joseph 16 évig szolgált katonaként és 2010 augusztusában hunyt el.

h4-1

A beszélgetés után a hölgy hazament, Jake pedig visszament felesége sírjához füvet locsolni. Joseph történetét nem tudta azonban kiverni a fejéből és elkezdte az ő sírja körül is gondozni a füvet.

Néhány héttel később Joseph szülei jöttek ki a temetőbe, hogy meglátogassák a sírt. Nagyon meglepődtek, mikor meglátták, hogy a fű a sír körül zöldebb, mint máshol.

A sír azonnal feltűnt a temetőben, mintha meg lenne világítva. Azt hitték, hogy talán csoda történt és egy angyal műve az egész, aki Josephet őrzi. De aztán rájöttek, hogy ez az angyal igazából Jake volt.

h5-1

Nagyon meghatódtak és megölelték őt.

Ha valaha a Texas államban lévő Garden Park temetőben jár és két sírt lát, amely mellett feltűnően zöld a fű, tudni fogja miért.

Nagyon megható ez a történet, hogy Jake ennyire kedvesen gondoskodik a felesége sírja melletti ismeretlen ember sírjáról. Több ilyen emberre van szükségünk!

Forrás:buzzblog.eu

loading...