Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 titkos módszer, ami felszámolja a narancsbőrt és megakadályozza, hogy visszatérjen a...

5 titkos módszer, ami felszámolja a narancsbőrt és megakadályozza, hogy visszatérjen a jövőben!

A narancsbőr a felhalmozódott, és leraktározott zsír-és méreganyagok együttese. Nagyon sok nő küzd a problémával, és vannak akik sehogyan sem tudnak megszabadulni tőle.

A nők nagyrésze rengeteg pénzt költ a narancsbőr elleni kezelésekre, de mégis sokszor eredménytelenül. Ha az alábbi kezelési módszereket kipróbáljuk, nem kell tovább rejtegetnünk a lábainkat, nyugodtan mehetünk a strandra, és hordhatunk rövidebb szoknyákat is.

Narancsbőrt okozhat a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, de akár genetikai eredetű is lehet a probléma. Nem számít, hogy mi okozza a narancsbőr kialakulását, az alábbi gyógymódok minden esetben segítségünkre lesz.

1.Hidratálás

-ha nem fogyasztunk elegendő vizet a szervezetünkből nem tudnak kiürülni a méreganyagok. Indítsuk reggel a napot kávé helyett egy nagy pohár vízzel, majd a nap folyamán legalább még 7 pohárral igyunk meg.

2.Omega-3 és D-vitamin

-ezek a tápanyagok elengedhetetlen fontosságúak lehetnek, ha azt szeretnénk, hogy a hormonműködésünk, és az anyagcserénk megfelelő legyen.

3. Kávé

-készítsünk kávés testradírt, ami nagyon hatékony a narancsbőr ellen

Hozzávalók:

  • ¼ csésze kávézacc
  • 3 evőkanál barna cukor
  • vagy tengeri só
  • 2-3 evőkanál kókuszzsír

Keverjük össze a hozzávalókat, majd a pépes masszával dörzsöljük át hetente 2-3 alkalommal a problémás területet.

4.Száraz kefe

-egy nem túl durva száraz kefével, vagy fürdőszivaccsal kétnaponta, zuhanyzás előtt dörzsöljük át a combunk, hasunk, és a narancsbőrös területet. Ezzel serkenthetjük a nyirok-, és vérkeringést, és megszabadulhatunk a méreganyagoktól, és a narancsbőrtől. A masszázst alulról felfelé, a szív irányába haladva végezzük. A hasi részen pedig az óramutató járásával ellentétes irányban végezzük a masszírozást.

5.Zselatin

-tanulmányok alapján kimutatták, hogy a zselatin nem csak a haj, köröm, és bőr egészségének tesz jót, de a kötőszövetet is védi, és ápolja. A laza kötőszövet esetében sokkal könnyebben kialakul a narancsbőr.

loading...