Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS 5 tárgy, ami egészséget, boldogságot és jólétet vonz a házadba! Neked melyik...

5 tárgy, ami egészséget, boldogságot és jólétet vonz a házadba! Neked melyik van otthon?

Csupán néhány tárgyra lesz szükséged ahhoz, hogy életed harmonikus és kiegyensúlyozott legyen. Egészen biztosan te is egy egészségbe, boldogságban, és szerelemben gazdag életről álmodozol. Szerezd be az alábbi tárgyakat, és élvezd az életet!

Elefánt

A feng-shui szerint az elefánt az egyik legfontosabb szimbólum, éppen ezért, ha csak teheted szerezz be egy kis elefántszobrot. Az odaadást, az életerőt, és a bölcsességet testesíti meg. A sikeres élet szimbóluma.

Ha a barátság, és a szerelem szimbólumaként használjuk, akkor két olyan szobrot válasszunk, melyeknek össze van fonódva az ormányuk. Használhatjuk termékenységvarázslás, pénz bevonzása, vagy sikeres, gazdag élet érdekében.

Háromlábú béka

A kínai néphagyomány szerint a jóakarat, és a jólét legerősebb szimbóluma. Úgy tartják, hogy Telihold idején ha megjelenik a ház közepén, akkor jelentős anyagi fellendülésre számíthatunk.

A háromlábú béka szobornak gyakran egy pénzérme van a szájába, vagy egy kincsesládán ül. A legjobb, ha a kis szobrocskát a padlóra helyezzük el.

Delfin

Nagyon sok kultúrában a szerencsét szimbolizálja. Az őszinteségen, bizalmon alapuló kapcsolatok jelképe, a béke, szeretet, és a védelem megtestesítője.

Ha a sarokban tartunk egy kis delfinszobrot, akkor nem engedjük a negatív energiákat be a lakásba, és beindítja az őszinte barátság energiáit. A hálószobában a tartós párkapcsolatot aktiválja, a nappaliban pedig az önbizalmat, népszerűséget.

Szélharang

Annak érdekében, hogy helyreállítsuk a helyiség energiáit, akasszunk fel egy szélharangot valahová az ablakhoz, ajtóhoz közel. Akár a teraszra is akaszthatjuk, és így kivédhetjük, hogy a negatív energiák behatoljanak a házba.

Sárkány

Az élet mélységi lényegét, a szeretet, és a barátságot szimbolizálja. Ha az irodában az asztalunkra helyezzük el, akkor sikeresebbek leszünk a karrierünk területén. Az egészséges, és harmonikus élet érdekében helyezzük a nappali keleti oldalára.

tudasfaja.com

loading...