Kezdőlap EGÉSZSÉG 5 perc alatt képes megszabadítani ez a keverék a leggyakoribb fájdalomtól, ami...

5 perc alatt képes megszabadítani ez a keverék a leggyakoribb fájdalomtól, ami minden embert érint!

Hirdetés

A migrént és a krónikus fejfájást sokszor a legerősebb fájdalomcsillapítók is csak hosszú idő múlva képesek megszüntetni, de sok esetben egyáltalán nem is hatnak. Azok, akik fejfájásban szenvednek, a kellemetlen fájdalom rányomja bélyegét az egész életmódra és még az egészségre is.

Egy amerikai felmérés azt mutatta, hogy csupán a migréntől szenvedők 4 százaléka volt képes arra, hogy pontosan megjósolja, mikor következik be az újabb migrénes roham, 20 százalékuk körülbelül 3 napos intervallumon belül tudta meghatározni.

Hirdetés

A napszakot, amikor a migrén lesújt, már a válaszadók 47 százaléka találta el. A legjobb eredménnyel (70 százalékos arányban) a migrénes fájdalom helyét tudták megjósolni.

A fejfájást megelőzi egy figyelmeztető szakasz“, melynek hossza pár óra, de akár pár nap is lehet.

Ezalatt például hangulatváltozást, nyugtalanságot vagy letargiát, ásítozást, depressziós tüneteket vagy izgatottságot, étvágytalanságot, erős szomjúságot tapasztalnak a migrénesek.

Ezt követi az aura fázisa, amely 5-től körülbelül 60 percig tart. Ekkor látászavar, neurológiai tünetek jelentkeznek.

Az alábbi módszerrel 5 percen belül megszüntethető a legerősebb fejfájás is. A recept a hagyományos népi gyógyászatból ered és a gyógyszereket felülmúló hatással rendelkezik.

Hozzávalók:

  • Himalája só
  • citromlé
  • egy kis bio citrom héja

Elkészítés:

Reszeljük le a citrom héját és a levét is nyomjuk ki. Adjunk hozzá két teáskanálnyi Himalája sót. Keverjük össze alaposan ezeket a hozzávalókat és 2 dl vízzel hígítsuk fel.

Használat:

Az ital nem a legfinomabb, de néhány percen belül képes hatni és minden reggel éhgyomorra elfogyasztva biztonságot ad a krónikus fejására és a migrénre hajlamosak számára.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...