Kezdőlap EZOTÉRIA 5 jele annak, hogy olyan erős személyiséged van, amivel megfélemlítesz másokat!

5 jele annak, hogy olyan erős személyiséged van, amivel megfélemlítesz másokat!

Hirdetés

Minden ember rendelkezik olyan tulajdonságokkal, illetve olyan tulajdonságok kombinációjával, amelytől teljesen egyedivé és utánozhatatlanná válik. Ugyanakkor vannak olyan tulajdonságok, amelyek nem mindenkiben fedeztetőek fel. 

Ilyenek az erős személyiségekre jellemző ismérvek is, amelyek természetesen lehetnek egyértelmű jellemvonások, mint a határozott kiállás és az élet nehézségeivel való megbirkózás.

Hirdetés

Ugyanakkor vannak olyan jegyek is, amelyek, bár átlagosnak tűnhetnek, igenis erős személyiséget takarnak.

Részvétel a valóban fontos dolgokban

Leginkább szeretsz távol maradni az olyan beszélgetésektől, amelyek felszínes témákat érintenek, sokkal inkább abban szeretsz elmélyülni, amiben értéket látsz.

Az kevésbé érdekel, hogy kinek a szomszédja a leghangosabb, viszont a fontos projektek és a hozzád közel álló emberek lelki állapota már sokkal inkább. Szereted azokat a témákat, amik megmozgatják az agyadat, és amelyeken lehet vitatkozni.

Nem állhatod a tudatlanságot

Amikor valaki a megfelelő tudás hiányában alkot véleményt és elhamarkodottan ítél meg egy személyt vagy helyzetet, az teljesen kikészít. Soha nem habozol megmondani másoknak a véleményedet ezzel kapcsolatban és felhívni a figyelmüket, hogy ne külső alapján és első ránézésre ítéljenek.

Élsz a lehetőségekkel

Szereted az új dolgokat és nyitott vagy mindenre. Ezt teszi számodra lehetővé, hogy minden adandó alkalmat megláss és élj is vele. Ez az alapja annak, hogy egyenesen és dinamikusan haladsz előre az életedben minden téren. Ez sokakban irigységet és ellenségeskedést szül, de ez legyen az ő bajuk.

A megoldásokra koncentrálsz

Ha mások problémát látnak, neked azonnal a megoldás keresése a célod. Számodra a pohár mindig félig teli, sőt legtöbbször teljesen teli, hiszen véleményed szerint a levegő is kitölti a benne lévő teret. Ennél optimistább nem is lehetnél. Ilyen hozzáállással mindig képes vagy gyorsan és hatékonyan döntést hozni. Nem ijedsz meg a döccenőktől és mindig a legjobbat próbálod kihozni az adott helyzetből.

Mindig tartod a szavad

Amit a legnagyobbra tartasz, az az őszinteség minden szinten és az élet minden területén. Mindig arra törekszel, hogy a szavaid összhangban legyenek a tetteiddel. Ha úgy érzed, hogy nem lennél képes teljesíteni valamit, akkor nem is teszel felesleges ígéreteket és ezt nagyon nagyra értékelik benned. Mindig kimondod, amit gondolsz, és nem szeretsz kifogások mögé bújni.

tudasfaja.com

Hirdetés