Kezdőlap EZOTÉRIA 5 jele annak, hogy egy pszichopatával van dolgod. Menekülj, amíg lehet!

5 jele annak, hogy egy pszichopatával van dolgod. Menekülj, amíg lehet!

Mi emberek nagyon sokfélék vagyunk. Első ránézésre, vagy pár találkozás után még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy milyen is a másik ember valójában.

Természetesen nem mindig a valódi arcunkat mutatjuk, ugyanis vannak olyan tulajdonságaink, amelyekkel még a legközelebbi hozzátartozóink is kevésbé találkoztak. Az alábbi 5 tulajdonságot azonban, ha felfedezzük valakinél, jó, ha tudjuk, hogy egy pszihopatával van dolgunk.

1.Mindig csak félig mond igazat. Vagy sokszor kapják hazugságon!

Néha mindenki szokott füllenteni, na de nem állandóan. A pszichopata embereknél nem lehet tudni soha, hogy miről is beszélnek, állandóan hazudoznak. Sokszor már ők maguk sem tudják követni a gondolatmenetüket. Imádnak pletykákat kelteni.

2.Lenézőek, mindig ők a dominánsak

Általában mindenkinél mindent jobban tudnak, lenézően viselkednek. Azért tűnnek kívülről ilyennek, mert alapjában véve nagyon bizonytalanok, és azt úgy álcázzák, hogy lenézőek. Sokszor van bűntudatuk, és ilyenkor sűrűn kérik a bocsánatot.

3.Képmutatóak, és másokat bírálnak

Mivel nagyon alacsony az önbizalmuk, ezért állandóan másokat bírálnak, mások hibáira mutatnak rá, és azokat hangsúlyozzák. Ha mások hibáiról beszélnek, addig sem kell a saját személyiségükkel foglalkozzanak.

4.Több személyiség

Úgy tűnik, mintha több személyiségük lenne, egyik nap nagyon kedvesek, de másik nap már támadnak, és nagyon kifordulnak magukból. Lehetőleg ne reagáljunk a hirtelen viselkedésváltozásukra.

5.Áldozati szerep

Állandóan áldozati szerepben tisztelegnek, ők soha semmiért nem hibásak, ők csak szenvednek a világ hibái miatt.

loading...