Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 5 jele annak, hogy a saját nemedhez vonzódsz, csak nem tudsz róla!

5 jele annak, hogy a saját nemedhez vonzódsz, csak nem tudsz róla!

Előfordult már, hogy nőként egy azonos neműről fantáziáltál? Akár az is megtörtént, hogy éppen ez egyik legjobb barátnőddel volt túlfűtött álmod? Mit jelent ez? Akár átmenetileg, akár tartósan is fennállhat a biszexualitásnak nevezett állapot.

Nem kell szégyellned magad. A fontos, hogy ismerd meg magad és jöjj rá, hogy valójában milyen az identitásod. Talán ez a cikk is segít megerősíteni vagy eloszlatni a dolgot. Ha mind igaz rád, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy nem csak a másik nem vonz.

1. Voltál már együtt nővel valamilyen formában

Tinédzserként sokan keresik az útjukat és a kíváncsiságuktól fűtve olyan dolgokat is kipróbálnak, amiket felnőttként már egyáltalán nem tartanak érdekesnek.

Ha neked is volt valamilyen  élményed egy azonos neművel fiatalabb korodban, de ma már csak mosolyogsz rajta, akkor nem ügy. Viszont ha még a mai napig is izgat a gondolata és bármikor megismételnéd, akkor egyértelmű, hogy az azonos nem is hatással van rád.

2. Rendszeresen fantáziálsz más nőkről

Ha előfordult már, hogy elképzelted, milyen lenne egy nővel, vajon egy azonos nemű jobban kiigazodna odalenn és sokkal jobban rád tudna hangolódni, azzal semmi gond nincsen.

Ha időnként nőről fantáziálsz azokban a bizonyos szituációkban, az ugyan érdekes lehet, de nem egyenes út. Viszont ha ugyanolyan mértékben lefoglalják a nőkkel való fantáziáid a gondolataidat, mint a férfiakkal valók, akkor nagy az esélye, hogy biszex vagy.

3. Erotikus álmok

Az álmainkban sok mindent átélünk, ami a tudatalattinkban helyet foglal. Ha gyakran fordul elő női szereplő az álmaidban, akivel együttlétet is folytatsz, ráadásul még örömélményed is van tőle, akkor nem kizárt, hogy ez a való életben is menne neked.

4. Ugyanolyan vonzónak látsz egy nőt, mint egy férfit

Mindannyian megnézzük a körülöttünk lévő embereket, legyen az férfi vagy nő. Felmérjük a terepet. Azonban azt is határozottan meg tudod ítélni nőként, hogy egy csinos, formás fenekű hölgy láttán az irigység, az elismerés vagy a vonzalom támad fel benned. Ha a legutóbbi, akkor nem kérdés, hogy mi a helyzet.

5. Bűntudatot érzel, amikor nőkről fantáziálsz

Nagyon jellemző reakció, hogy bűntudatunk támad olyan dolgoktól, amikről azt gondoljuk, hogy nem helyes, a társadalom által elítélt dolgok. Olyanok, amiket nem hogy tenni, de még érezni sem szabadna.

Ha benned ugyanez felmerül akkor, amikor egy nőről fantáziálsz a pasiddal való együttlét, esetleg önkielégítés közben, akkor titkon nagyon is vágysz rá, de nem engeded a felszínre törni. Ez is a biszexualitás jele.

Ne feledd, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha mindkét nem vonz. Fogadd el és szeresd magad olyannak, amilyen vagy. Ha mégis nehézségeid támadnának a helyzettel való megküzdéssel, kérj segítséget egy szakembertől.

tudasfaja.com

loading...