Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jel, hogy szellemmel kerültél kapcsolatba, még ha nem is tudsz róla

5 jel, hogy szellemmel kerültél kapcsolatba, még ha nem is tudsz róla

Hirdetés

A szellemek, akik a környezetünkben megjelennek, bár elsőre hátborzongatónak tűnnek, nem kell, hogy félelmetesek legyenek. Ha egy valódi szellemmel van dolgod, akkor természetfeletti jeleket tapasztalhatsz, de ezektől nem kell tartanod.

 

Hirdetés

Valószínű, hogy a jelenlévő szellem még nem távozott teljes mértékben a túlvilágra, nem tudott valamit elengedni. Valamilyen befejezetlen ügy vagy nagyon erős lelki kapocs horgonyozza az anyagi világhoz.

Az is lehet, hogy a szellem csak tudatni akarja, hogy békére lelt és minden rendben van vele. Lássuk, mely az az 5 jel, ami szellemi jelenlétre utal.

1 – Hőmérsékletváltozások
Biztosan ismered azt az érzést, amikor valaki elhalad melletted. Egy gyenge levegőmozgás mindig keletkezik ilyenkor, ami enyhén hűssé teszi a környezetedet. Egy szellem jelenléte is képes ilyet okozni, minden tapasztalható mozgás nélkül.

2 – Mozgó tárgyak

A kulcs, amit úgy emlékszel, hogy a táskádban hagytál, a kávéasztalon landol. A cipő, amit az ajtóban rúgtál le magadról a konyha közepén van. Valószínűleg nem látod mozogni ezeket a tárgyakat maguktól, de nem ott vannak, ahol hagytad őket.

3 – Gazdátlan hangok

Lehet, hogy lépések zaját hallod, kopogtatást, nevetést vagy egyéb hangokat, amelyek az otthonod bizonyos pontjaiból erednek. Ez a szellem visszamaradt energiájának terméke lehet és olyan cselekvésekhez köthető, amelyeket még életében tett.


4 – Ismeretlen eredetű illatok, szagok

Nem kell erőteljes, átható illatokra gondolni ilyenkor. Előfordulhat, hogy egy leheletnyi parfümillatot érzel, ami egy szaglás után el is illan vagy enyhe kávé illat üti meg az orrodat. Az ilyen illatok nem állandóak, csak időnként érzed őket, amikor a szeretett személy azt kívánja, hogy gondolj rá.

5 – Szárnyas jelenségek

Különféle madaraktól kezdve a pillangókig bármilyen szárnyas teremtménnyel találkozhatsz szokatlan körülmények között. Ez annak a jele lehet, hogy a szellem üdvözletét küldi és tudatja, hogy minden rendben.

tudasfaja.com

Hirdetés