Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jel, hogy egy energiavámpír elrabolt valamit az életedből!

5 jel, hogy egy energiavámpír elrabolt valamit az életedből!

Hirdetés

Folyamatosan figyelünk rá, hogy vagyontárgyainkat biztonságban tudjuk, nehogy egy tolvaj megfosszon minket valamitől, ám a legértékesebb dologra, az energiánkra mégsem vigyázunk ennyire.

Biztosan te is hallottál már az energiavámpír kifejezésről. Nos, valóban létező dologról van szó, még ha nagyon misztikusnak is hangzik. Nem könnyű felismerni őket, de ez nem jelenti azt, hogy hagyni kell őket szabadon garázdálkodni.

Hirdetés

Ezek azokaz emberek, akik, bár nem tudatosan, de nagyon erőteljesen képesek leszívni az erőnket. Gyakorta rossz rezgések veszik körbe őket, negativitásuk egyértelmű és mások energiájának lecsapolásával töltekeznek.

Az energiavámpírok:

  • mindig panaszkodnak
  • negatívak
  • követelőzőek
  • pletykásak

Lássuk az 5 jelet, ami felhívhatja a figyelmedet, hogy az egyikük áldozata lettél.

1# Barátságosan üdvözöl, de egyik pillanatról a másikra borússá válik

Biztosan te is találkoztál már olyan személlyel, akivel ha összefutsz, úgy üdvözöl, mintha te lennél a fénysugár az éjszakában, majd amikor ezen túlléptek, hirtelen hangulatot vált.

Szempillantás alatt gorombává válik, és azonnal rázendít valamilyen nyomasztó témára. Ilyenkor már kezdi is leszívni az energiádat.

2# Megpróbál lehúzni a szintjére

Azt akarja, hogy légy vele megértő és próbálja a hangulatodat az övéhez igazítani, miközben erőt vesz ki belőled. Például van egy barátod, aki állandóan felhív a problémájával és tanácsot kér, majd amikor leteszitek a telefont, úgy érzed, hogy teljesen kimerültél. Nem tudatosan teszi ezt az energiavámpír, hiszen ő egyszerűen csak figyelmet és támogatást akar kivívni magának.

3# Azt akarja, hogy sajnáld

Az ilyen személy állandóan a nehéz helyzete miatt panaszkodik, miközben meg sem akar próbálni változtatni rajta. Ha valamilyen logikus tanácsot adsz neki, akkor egyből leáll vitatkozni és bántva érzi magát a te pozitív hozzáállásod miatt.

Az ilyen ember nem akar felelősséget vállalni a saját helyzete miatt. Ha folyamatosan kapcsolatban vagy egy ilyen személlyel, az rendre el fogja szívni az energiádat. Szinte lehetetlen pozitív kapcsolatot ápolni vele, szóval ne érezd magad rosszul, ha távolságot akarsz tartani tőle.

4# Fel akarja nagyítani a problémáját

Képes még a legapróbb problémából is hatalmasat kreálni és mindent pesszimista szemszögből figyelni. Ő az, aki kiakad, ha a barista több tejet tett a kávéjába, mint kellett volna, vagy 5 perccel többet kell sétálnia, mert nem talált közelebb parkolóhelyet.

5# Azt akarja, hogy a negatív aspektusokra fókuszálj

Azt akarja elérni, hogy a dolgok rosszabbik oldalát tekintsd, hogy ő addig az energiáddal feltöltekezzen és ne maradjon benned pozitivitás a beszélgetés végére. Az ilyen emberek azt akarják, hogy azt érezd, semmi sem halad úgy, ahogyan kellene és teletömik a fejed kétségekkel. Gyakran érzed azt a velük töltött idő után, hogy nem érdemled meg, hogy boldog légy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés