Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 5 gyermeke mellé elhunyt szomszédja gyermekeit is örökbe fogadja. Majd egy nap...

5 gyermeke mellé elhunyt szomszédja gyermekeit is örökbe fogadja. Majd egy nap megcsörren a telefon

Hirdetés

Audrey, a három gyermekes egyedülálló édesanya egy alkalommal, amikor alapos kivizsgálásra befeküdt a kórházba, megkérte a szomszédját, Tishat, hogy vigyázzon addig a gyermekeire.

 

Hirdetés

 

A szomszéd keményen dolgozik, pénztáros egy Las Vegasi kaszinóban, és emellett öt gyermeket nevel, így szerényen élnek. Ennek ellenére férjével együtt belement, hogy a kivizsgálás ideje alatt vigyázzon a szomszéd gyerekekre, és így összesen nyolc gyermekről gondoskodjék ebben az időszakban.

Azonban itt még nem ér véget a történet: sajnos a kivizsgálás borzalmas diagnózist hozott Audry esetében: második stádiumú nyelőcső és gyomorrákot állapítottak meg nála. Az anyuka nem is maga miatt aggódott, hanem azért, hogy mi lesz három gyermekével.Mivel nem voltak rokonai és közeli barátai, az egyetlen mentsvára most az volt, hogy megkéri a szomszédait, hogy gondoskodjanak ők a kicsikről a halála után. A szomszédok pedig, dacára annak, hogy így is őrületesen túlhajszoltak voltak, és rengeteget dolgoztak, igent mondtak, és befogadták a három porig sújtott árvát, amikor az anya nem sokkal később meghalt.

A történet itt azonban még mindig nem ért véget, mert valahogyan híre ment annak, hogy a szülők milyen áldozatos munkával gondoskodnak öt saját, és három örökbefogadott gyermekükről. Egy nap kopogtatott náluk a Fox 5 televíziós csatorna, és csodálatos ajándékkal lepték meg a 10 tagú családot.

Egyrészt segítőkész önkéntesek összefogásával felajánlották, hogy teljesen felújítják a házukat, és be is bútorozzák azt.

Amíg a mesteremberek dolgoztak a házon, a családtagok egy szállodában kaptak szállást. Amikor pedig hazaértek, nem tudtak mit kezdeni magukkal, sírtak örömökben, annyira meg voltak hatódva attól, ami a szemük elé tárult!Csodálatos segítség ez egy ilyen nehéz helyzetben, és igazán megérdemelték azt, miután ilyen mély emberségről tettek tanúbizonyságot! Az alábbi videó megmutatja, mekkora volt az öröm:

Hirdetés