Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy, akikkel igazi kihívás a Karácsony

5 csillagjegy, akikkel igazi kihívás a Karácsony

Számodra milyen az ideális karácsony? Együtt a család, békességben, szeretetben, kipihenve az év fáradalmait. Semmi sietség, semmi vita, csak az örömteli megnyugvás? Ez egy nagyon is ideális kép, de mind tudjuk, hogy akadnak a társaságban olyanok, akik egyszerűen képtelenek áthangolódni, lenyugodni és élvezni az karácsonyi csendességet.

Ezt egyes csillagjegyek szépen be is tudják mutatni, ezzel kissé megbontva a harmóniát. Nem hibáztathatjuk érte őket, hiszen ők ilyenek, de azért lássuk csak, mely jegyek szülötteire nem szabad ráerőltetnünk a karácsonyi szellemet.

Bika

A Bikák annyira csökönyösek, hogy nemcsak, hogy nem várhatjuk el tőlük, hogy teljesen a Karácsonyra hangolódjanak, de igyekeznek a saját igazukról meggyőzni másokat is. Számukra a Karácsony csakis a hagyományok betartása mellett lehet igazi Karácsony. Az újító ötleteket hallani sem akarják és a fiatalabb generációval sem szeretnék felvenni a ritmust, még gondolat szintjén sem. Ha valaki okoskodva morog az asztalnál, az valószínűleg a család egyik Bikája.

Ikrek

Az Ikrek ugyan nem csökönyös, viszont annyira pörgős, hogy neki még a karácsonyi forgatag is túl lassú tud lenni. Nem bír megülni egy helyben, nem képes relaxálni, hiszen olyankor úgy érzi, hogy a világ egy lépéssel már leelőzte, ezt pedig képtelen lenne elviselni. Mindig kell számára az új impulzus, különben lemerül az ingerszegény környezettől. A készülődésen sem aggasztja magát. Vacsora egy étteremből, ajándékok pedig a Szenteste előtti utolsó lehetséges nyitva tartó boltból is tökéletesek lesznek.

Kos

Az állandóan törtető és konok Kos számára a Karácsony is egy nagy feladat, amit 100%-osan kell teljesítenie. Nem bír nyugodni, amíg minden nem tud mindent az elképzelései szerint kivitelezni. Annyira keményen dolgozik az előkészületeken, a díszítésen, az ételeken és a megfelelő csomagoláson, hogy Szenteste fáradtan esik össze és még egy kis mosolyt is alig tud az arcára csalni. Jellemző rá, hogy ha a nagy előkészületekben akadályokba ütközik, azonnal hangulatingadozással reagál. Aligha telik el úgy ünnep, hogy egy Kos ne vitatkozzon valakivel.

Bak

A Bakokkal azért van nehéz dolgunk, mert valahogyan képtelenek megengedni maguknak a pihenést. A lelkiismeretük nem engedi, hogy kikapcsoljanak, mikor annyi minden tennivaló akadna. Ha otthon is vannak, akkor is a munkán jár az eszük és az izgésük-mozgásuk másokat is nyugtalanná tesz. Ők azok, akik egyszerre két dolgot is akarnak, ami természetesen lehetetlen. Szeretnének egy időben dolgozni és otthon is lenni a családdal, mindenkinek megvenni a legszebb ajándékot, ugyanakkor spórolni is, mert ki tudja, hogy mire kell majd az elkövetkezőkben nagyobb összeget kiadni.

Halak

A Halak rendkívüli érzékenysége elég alapot ad ahhoz, hogy a Karácsonyt ők is rendesen megkavarják. Ők is hajlamosak beleesni abba a hibába, hogy több dolgot szeretnének teljesíteni egyszerre és így végül két szék közt a földre ülnek, mert nem tudnak koncentrálni eléggé egyikre sem. Másoknak is segíteni akarnak, ugyanakkor a maguk dolgával is haladnának. Ha valami ilyenkor félresiklik, olyan hangulatingadozásaik lehetnek, amit nem csak a körülöttük levők, de lassan már ők sem értenek. Könnyen változó kedvükhöz szinte lehetetlen igazodni.

loading...