Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

Sajnálatos módon nem minden személy őszinte és megbízható. Egyesek cseppet sem jönnek zavarba, ha hazudniuk kell és a hűtlenség számukra teljesen természetes dolog, amely miatt nem éreznek lelkiismeret furdalást.

Mégis kit vagy mit lehet okolni ezért? Neveltetés, oktatás vagy személyes trauma kérdése? Az asztrológusok szerint a csillagokba van megírva, hogy melyek azok a zodiákusok, akik sokkal hajlamosabbak a csalásra, hiszen túl nyitottak a világban létező lehetőségekre.

Lássuk, hogy mely csillagjegyekről van szó!

#5 helyezett – OROSZLÁN

A szituációra való tekintet nélkül, egy Oroszlánnak mindig elől, felül, azaz az élen kell lennie. Úgy tekint magára, mint a legvonzóbb, legokosabb személyre, akinek a kegyeit mindenki keresi. Amikor egy Oroszlán úgy érzi, hogy a párkapcsolata nem folyik tökéletes mederben, akkor a csalás könnyedén felüti a fejét. Néha csak az önbecsülés tartja vissza attól, hogy a tettek mezejére lépjen.

#4 helyezett – KOS

A Kosok aligha tudnak lecövekelni egyetlen partner mellett. Mivel a világ egy hatalmas hely, tele lehetőségekkel, ők ezt szeretnék is kiaknázni. Egy kapcsolatban alapfeltétel számukra a szenvedély. Amikor a csend, béke és nyugalom bekövetkezik egy kapcsolatban, akkor sok nehézséget élnek meg. Előbb vagy utóbb tönkreteszik a párkapcsolatukat, és lehet, hogy a csalás konkrét okát sem tudják megmondani.

#3 helyezett – IKREK

Mint egy vérbeli film karakter. A szerető férj/feleség és példaértékű családapa/anya otthon, ugyanakkor a legszenvedélyesebb szerető a másik, titkos életében. Az Ikrek hajlamos ilyen életmódot kialakítani. Nem kizárt, hogy évtizedeken keresztül éli ilyesfajta kettős életét, és senki nem jön rá, hogy mit tesz.

#2 helyezett – RÁK

Annak ellenére, hogy a Rákok az otthon melegéről és szeretetteljes családi életről álmodoznak, nem tudják teljes mértékben értékelni ezt a fajta életet. Számukra mindennek tökéletesnek kell lennie, ám túl későn ébrednek rá, hogy az igazi boldogság nem a tökéletességben rejlik. Amikor ezt felismerik, talán már túl késő és csalásra adták a fejüket.

#1 helyezett – NYILAS

A karizmatikus Nyilas képtelen úgy élni, hogy ne vonná mások figyelmét magára. Egy ilyen embernek az kell, hogy elismerjék, szeressék, dicsőítsék. Nem azért lesz hűtlen, mert a párja nem elégíti ki minden vágyát, hanem azért, mert úgy véli, hogy nem csak egyetlen káprázatos virágszál található egy mezőn.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...