Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS 5-ből csak 1 embernek sikerül: melyik a kakukktojás a képen?

5-ből csak 1 embernek sikerül: melyik a kakukktojás a képen?

Ha azt szeretnénk, hogy agyunk tovább maradjon fiatal, időnként fejtsünk képrejtvényeket, rakjunk ki puzzle-t, keresztrejtvényezzünk. A játékos logikai feladatok is nagyon jó hatással vannak az agyműködésre, de a kreativitást is fejlesztik.

A képrejtvények, puzzle-ekben az a jó, hogy egyszerre dolgoztatják meg az agyat és a szemet, így még több pozitív hatással rendelkeznek. Az alábbi képen keresd meg, hogy a sok kéz között melyik az, amelyik nem illik be a többi közé.

Azt nem mondjuk meg, hogy mit, de egy kicsi eltérést fogsz rajta észlelni. Próbálj 10 másodperc alatt végezni a feladattal, egyáltalán nem bonyolult! Ha nem menne, próbáld újra! Ha már nagyon kihoz a sodrodból az, hogy nem tudod megoldani, akkor természetesen megmutatjuk a megoldást.

A második képen láthatod a bekarikázott kezet, azt, amelyik eltér a többitől, hiszen alig van rés az ujjak között ezen a kézen.

Ha gyorsan megoldottad, mutatunk egy másik rejtvény is bónuszban. Keresd meg a képen azt a párt, amelyik eltér a többitől. Ez biztos sokkal könnyebben fog menni, hiszen nagyon egyszerű.

A megoldást megmondjuk, ha semmiképp nem tudtad megfejteni. Az alsó képen láthatod a bekarikázott párt, ők a kakukktojás ezen a képen, hiszen nem egy fiú és egy lány alkotja a párt, hanem két lány.

tudasfaja.com

loading...