Kezdőlap AKTUÁLIS 40 teáskanál cukrot fogyasztott naponta ez a férfi – nézd meg mi...

40 teáskanál cukrot fogyasztott naponta ez a férfi – nézd meg mi történt vele!

Hirdetés

Egy ausztrál férfi, Damon Gameau az egészséges táplálkozás és életmód híve, egy nap úgy döntött, tesz egy kísérletet és növeli a napi bevitt cukor mennyiséget.

A bevitt cukor mennyiség, amit naponta elfogyasztott 40 teáskanál volt. Azt fontos még az elején tisztázni, hogy a szervezetbe bevitt cukrot nem csupán a cukorral tudjuk megtenni, számos élelmiszerünk tartalmaz meglepően sok cukrot.

Hirdetés

Íme Damon tapasztalata:

“Nem figyeltem az étrendemre és arra, hogy mit mikor eszek. Mint minden normális ember, azt ettem, amit megkívánt a szemem, fogyasztottam alkalmanként alkoholt és néha elszívtam pár szál cigarettát is. 2 hónapig változtattam az életmódomon és ezt a környezetem is észrevette.

Megváltozott a külsőm, sikerült felszednem néhány plusz kilót. A bőröm -számomra is hihetetlen- 2 hónap alatt megereszkedett, ráncosabbá, rugalmatlanná vált, a szemem körül sötét karikák jelentek meg. Esténként állandó éhség érzet és nassolás iránti kényszer gyötört, reggelente pedig hányingerem volt, amit addig nem igazán tapasztaltam.

Nem kívántam a sok folyadékot, pár nap eltelte után pedig egyre inkább sóvárogtam az egészségtelen dolgok felé. Egészségügyileg is meglepő dolgokat tapasztaltam. A 2 hónap leforgása alatt többször ért kisebb betegség, mint gyulladás, fertőzés és rövid ideig tartó vírusos fertőzés. Többször kellett orvoshoz mennem és több gyógyszert is szedtem, amit korábban szinte sosem.

Gyakrabban fájt a fejem és éreztem gyengének, erőtlennek magam. Úgy gondolom ez a két hónapos teszt még inkább meggyőzött arról, hogy az egészséges táplálkozás és életmód, amit azelőtt folytattam mégsem butaság és saját érdekemben van rá szükség.

Nem volt nehéz visszaállnom régi életformámra, ugyanis már-már undorodtam az egészségtelen dolgoktól a folyamatos negatív tapasztalatok miatt.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát és érezze a saját bőrén miért érdemes figyelni az életünkre!”

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés