Kezdőlap EZOTÉRIA 4 női csillagjegy, akik a legfüggetlenebb mind közül, határozottak és kihívást jelentenek...

4 női csillagjegy, akik a legfüggetlenebb mind közül, határozottak és kihívást jelentenek a férfiak számára!

Hirdetés

Egy független nő mindig kihívást jelent a férfiak számára. Egy nő, aki saját lakással, autóval, jól fizető munkahellyel rendelkezik, határozott elképzelése van az életről, egyezünk meg nem a megszokott női prototípus.

 

Hirdetés

Ezek a nők sikeresek, függetlenek, határozottak, és semmi sem tántorítja vissza őket attól, hogy véghezvigyék terveiket.

Kos

Makacs, és független, soha nem adja fel! Amit egyszer a fejébe vesz, azt meg is valósítja. Amíg más nők a szerelemről, és a szép ruhákról ábrándoznak, addig ő keményen dolgozik, és a karrierjét építi. Sokszor nem kapja a helyét a fölöslegesen fecsegő női társaságokban, ezért inkább barátkozik a racionálisabb, és eltökéltebb férfiakkal.

Szűz

Nem szereti, ha megmondják neki, hogy mit kell tennie. Sokan bírálják amiatt, hogy elégedetlen, vagy durván bánik az emberekkel, azonban inkább az a helyzet, hogy nem képes elfogadni, ha irányítani akarják. Egy Szűz nő csak akkor tud kiteljesedni, ha nem korlátozzák terveiben, de azért néha neki is jól esik egy kis támogatás. Azonban kell tudni bánni vele, hiszen hamar megsértődik, ha irányítást vél felfedezni.


Bak

A világ leghatározottabb nője, aki mindig tudja, hogy mit szeretne elérni az életben. Anyagi, és szerelmi téren mindig eléri a céljait. Kevés olyan ember van az életében, aki erősebb karakterrel rendelkezik, mint egy Bak nő. Azonban néha még neki is szüksége van egy olyan személyre, aki motiválja, azonban sokszor határozottsága miatt tartják a két lépés távolságot az emberek. A róla kialakult külső kép azt mutatja, hogy nincs szüksége senkire a világon.

Vízöntő

Állandó lázadó, mindig tudja, hogy alakítsa úgy az életét, hogy terveit megvalósítsa. Nagyon fontos számára, hogy minden pillanatot, mind a munkahelyén, mind pedig a magánéletében élvezzen. Ha valahol nem érzi jól magát, onnan gyorsan távozni fog. Mindig új élményekre vágyik, hamar megunja a monoton életet. A saját normái szerint él, független személyiség, különleges képességei által mindig kitűnik a társadalomból.

tudasfaja.com

Hirdetés