Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 4 gyermeket fogadtak örökbe, majd a nő terhes lett. Az orvosi ultrahang...

4 gyermeket fogadtak örökbe, majd a nő terhes lett. Az orvosi ultrahang olyat mutatott, amitől libabőrösek lettek

Hirdetés

Maxine Xoung és férje mindig is nagy családra vágyott, így amikor a 30 éves nő és a 32 éves férfi összeházasodott 2016-ban, az azt követő években 9 gyermekük született. Ha megtudod hogyan sikerült mindez, nem hiszel a szemednek!

 

Hirdetés

A házaspár határozott célja volt, hogy örökbe fogadjanak, és minél többször találkoztak hivatásos nevelőszülőkkel, annál inkább megbizonyosodtak róla, hogy segíteni szeretnének olyan gyermekeken, akiknek szeretetteljes otthonra van szükségük.

“Miután megtudtam, hogy mit is jelent pontosan nevelőszülőnek lenni, teljesen biztos voltam benne, hogy szeretnék segíteni. Akkor még nem tudtam, hogy nevelőszülő, vagy örökbefogadó szülő lennék, de azt éreztem, hogy segíteni szeretnék a magukra hagyott gyermekeken” – mondta Maxine.Nem sokkal azután, hogy jelentkeztek örökbefogadó szülőnek, fel is hívták őket, hogy szeretnének-e három testvért örökbe venni, mind 4 évesnél kisebbek. Izgalmakkal telve, de természetesen azonnal igent mondtak. Alig vitték haza az gyerekeket, ismét szólt a telefon, hogy befogadnák-e a skacok kishúgát, Elliotot is.

“Természetesen rögtön igent mondtunk Elliotra is, amit egy percig sem bántam meg, hiszen nagyon közel állunk egymáshoz. Jacob mindig azt mondja, hogy Elliot a lelkitársam” – mondta nevetve Maxine.

“Kilenc 8 éven aluli gyerekünk van, és még furábban hangzik, amikor azt mondjuk, hogy nyolc 5 éven aluli gyermekünk van. Jake és én mindig nevetünk, mert egy szép napon a középiskola és a gimnázium minden osztályában lesz egy gyermekünk” – mondta Maxine.Telt az idő, és Maxine várandós lett, ami szinte már-már csodaszámba ment, hiszen elég régóta próbálkoztak saját babával, megszületett a kis Henry. 2020 júliusában azonban újabb csoda érte a családot, hiszen megszülettek a négyes ikreik is: SilasTheoBeck és Cecilia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maxine (@maxinelee_y) által megosztott bejegyzés


A család hivatalosan is örökbe fogadta a négy gyereket – Aiden (8), Parker (5), Connor (4) és Elliot (3). Fiuk, Henry most 2 éves, a négyes ikrek pedig mindössze 3 hónaposak.

Maxine Young elmondása szerint nem kis kihívás, hogy minden gyermekre elegendő figyelmet fordítsanak, de a nagyobbak mindig sokat segítenek a kicsik körül.

Hirdetés