Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 4 csillagjegy, akik észrevétlenül képesek manipulálni másokat

4 csillagjegy, akik észrevétlenül képesek manipulálni másokat

Mások manipulációjának áldozatává válni az egyik legrosszabb tapasztalat, főleg akkor, ha már teljesen be van hálózva az ember, és későn veszi észre, hogy mi történik a valóságban. Az ilyen emberek tettei nem biztos, hogy rossz szándék által vezéreltek, ám ettől még nem lesz jobb a helyzet. 

Egyes csillagjegyek ezen képessége kitűnik a többieké közül. Lássuk, hogy kik azok.

IKREK

Kétségkívül nagyon barátságos típus vagy, ám ez nem jelenti azt, hogy ne ragadnál meg minden lehetőséget és módszert, hogy rávedd a környezetedet arra, hogy azt tegyék, amit te akarsz. A karizmád magával ragadó és mivel szinte minden helyzethez képes vagy adaptálódni ezért sok bizalmat ébresztesz a többiekben.

Minél jobban megbízik benned valaki, annál könnyebben tudod őt manipulálni.

RÁK

Te talán sokkal jobban felhúzod magad azon az állításon, hogy manipulatív vagy, mint bárki más, de attól, hogy nem akarod bevallani, még igaz. Nagyon szereted irányítani a környezetedben lévő embereket, még ha nem is veszed észre.

Mindaddig, amíg úgy gondolod, hogy az irányítás mániád a többiek javát szolgálja, addig észre sem veszed, hogy mennyire beleavatkozol mások életébe és túllépsz az illendőség határán.

OROSZLÁN

A világgal szemben támasztott elvárásaid magasak, és ha azok nem egyeznek a történésekkel, akkor nem szégyellsz felhasználni másokat, hogy elintézzék a megvalósításhoz szükséges munkát.

Egy csepp lelkiismeret furdalás sincs benned, amikor másokat manipulálsz, ugyanis úgy gondolod, hogy ha be lehet húzni valakit a csőbe, az meg is érdemli. Mindamellett szerinted, senkinek nem ártasz vele.

SKORPIÓ

Olyan vagy, akár egy vérbeli kém. Megszerzed az információt, amire szükséged van, de úgy, hogy a másik észre sem veszi, hogy olyan dolgokat mond el neked, amit nem akar. Gyors vagy, körmönfont és nagyon okos.

Te soha nem buktatod le magad és mások sem jönnek rá a cselszövéseidre, vagy ha mégis, már hét határon túl jársz olyankor.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...