Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 37 éve ugyanazt a frizurát viselte. Nézd meg milyen átalakuláson ment át,...

37 éve ugyanazt a frizurát viselte. Nézd meg milyen átalakuláson ment át, nem hiszel majd a szemednek!

A régi szokásokon nagyon nehéz változtatni, a napi rutinból nem könnyen lépünk ki. Egy idő után azonban mindenki érzi, hogy jól jönne egy kis változás, és van, amikor erre az ismerőseink is felhívják már a figyelmünk.

Ilyen lehet például egy új frizura. Ha évtizedek óta ugyanazt a frizurát viseljük, és ráadásul nem is ápoljuk megfelelően, akkor bizony egy idő után az elhanyagoltság érzetét kelthetjük.

Joan Irvine 37 éve “házasságot kötött” a frizurájával, és azóta nem volt hajlandó változtatni rajta. Úgy gondolta, elég jó ez számára, nem fektet energiát abba, hogy rendszeresen fodrászhoz járjon.

Reggel 6 órakor ébredt, és négy órán keresztül csatokkal rögzítette a haját, hogy kifogástalanul álljon minden nap. Szó, ami szó kifogástalanul is nézett ki a frizurája, de azért valljuk be, nagyon kényelmetlen lehetett az a hosszas procedúra.

A repülős utazásokat sem kifejezetten kedvelte, mivel félt, hogy a fémdetektorok aktiválódni kezdenek a rengeteg csattól, ami a hajában volt.

37 év elteltével a lányai úgy gondolták, hogy itt az ideje a változtatásnak. Szóltak Joannak, hogy az Oprah showban fog részt venni egy átalakuláson.

Joan új haját teljesen átalakították, amikor tükörbe nézett, alig akart hinni a szemének. De a lányai, és ismerősei is teljesen le voltak döbbenve. A nő közel 20 évet fiatalodott, és ráadásul a frizurája is sokkal kezelhetőbb lett, többé már nem kellet reggel 6-kor keljen ahhoz, hogy elkészítse.

loading...