Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Hallottál már ilyet? 3 perc házasság után érvénytelenítették a frigyet

Hallottál már ilyet? 3 perc házasság után érvénytelenítették a frigyet

Hirdetés

Mint minden jól működő párkapcsolatban, a legfontosabb dolgok között a bizalom és a tisztelet első helyen áll. Ha ez nincs meg a felek között, akkor a kapcsolat halálra van ítélve és előbb vagy utóbb véget ér. Ha ez nem történik meg, akkor boldogtalanságban telik a közös élet.

Nos, egy kuwaiti pár esetében az első opció történt meg és ott is inkább az ’előbb’ esete állt fenn. De hogy mennyire korán történhet meg az ’előbb’..? Ők biztosan tudnának róla mesélni. Az övék volt ugyanis minden idők legrövidebb házassága.

Hirdetés

A szerencsétlen házasság azonnal felbomlott, amikor a könnyeivel küszködő ara érvénytelenítést követelt, miután a férje gúnyt űzött belőle.

A nagy csalódás

Az esküvő napján a násznép arra várt, hogy a pár aláírja a papírokat és csókkal pecsételjék meg frigyüket. Ekkor olyasmi történt, amire senki nem számított. Miután mindketten aláírták a hivatalos dokumentumot és az újdonsült feleség a férj felé sétált, elvesztette az egyensúlyát és itt kezdődtek a bajok.

A férj a feleségét lebambázta, amiért megbotlott. Ez volt az a momentum, ahol a feleség elvesztette a hidegvérét, amiért a férje ahelyett, hogy támogatta volna őt, gúnyt űzött belőle. Akkor azonnal visszafordult a hatósági személyhez, aki megeskette őket és kérte a házasságkötés érvénytelenítését, amire pár percen belül sor is került.

A helyi média szerint ez volt Kuwait történetének legrövidebb házassága, de valószínűleg a világban is bitorolja az első helyet.

A Twitteren szárnyra kapott a történet és rengeteg hozzászólás érkezett rá. Egyesek az ara mellett álltak ki, míg mások helytelenítették a lépését.

„Ha már a kezdetek kezdetén így viselkedik a férj, akkor jobban tette, hogy elhagyta.”

„Egy házasság tisztelet nélkül bukásra van ítélve.”

„Ha ez a pasi tényleg ennyire rosszindulatú, akkor hogyan húzta ki vele idáig és döntött úgy, hogy hozzámegy?”

Neked mi a véleményed? Te igazat adsz az arának?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés