Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 pár, akik karácsonyig össze fognak jönni és életük végéig együtt maradnak...

3 pár, akik karácsonyig össze fognak jönni és életük végéig együtt maradnak majd!

Hirdetés

Karácsony a szeretet, és a varázslatok ünnepe. Hiszünk benne, hogy bármilyen varázslat megtörténhet. Nyissuk ki a szívünk, és szeressük a körülöttünklevőket. Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy melyik az a 6 csillagjegy, amely nagyon esélyes a boldog szerelemre.

Halak és Mérleg

Mindkét csillagjegy nagyon érzékeny, igen fontos számukra a szerelem, és a család. A karácsony az egyik kedvenc ünnepük, ilyenkor legjobban a családjuk és szeretteik körében érzik a legjobban magukat.

Hirdetés

Valószínű, hogy egy ilyen családi összejövetelen fognak megismerkedni, és örökre egymás mellett maradnak. Egymásban megtalálják a lelki társat is, ezért hihetetlenül boldog lesz a kapcsolatuk.

Kos és Nyilas

Mivel a pár mindkét tagja tele van tűzzel, hihetetlenül boldog, és dinamikus kapcsolatban élhetnek együtt. A Kos nagyon ambíciós, a Nyilas pedig imádja a kalandokat, így a lehető legteljesebb lehet az életük.

Nagyon szenvedélyesen szeretik egymást, mivel hajlandóak a kompromisszumra, igen kiegyensúlyozott lesz a kapcsolatuk.

Szenvedélyesen vonzódnak egymáshoz, de először azt hiszik, hogy csak egy futókaland lesz az egészből. A karácsonyi hangulat közepette azonban rájönnek, hogy nem igazán tudnak élni egymás nélkül.

Szűz és Bika

Nincs is náluk szerencsésebb csillagjegy, ők aztán most nagyon egymásra találhatnak, hiszen egy igazán szerelmes időszak vár rájuk.

Kellemes lehet, ha együtt indulnak a karácsonyi bevásárlásra, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást. A Bika nagyon szórakoztató, így különleges pillanatokat varázsolhat a Szűz életébe.

Hirdetés