Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 női csillagjegy, akik mindig a rosszfiúkat vonzzák be

3 női csillagjegy, akik mindig a rosszfiúkat vonzzák be

Hirdetés

Vannak nők, akik képesek állandóan a rossz férfihoz vonzódni és szinte gyűjtik a szerelmi kudarcokat. Annak ellenére, hogy ezzel már tisztában vannak, mégis képesek újra és újra ugyanarra az útra lépni. Talán naivak vagy rossz az ítélőképességük? 

 

Hirdetés

Ez az a kérdés, amit folyamatosan feltesznek maguknak azok a csillagjegyek, amelyek az asztrológusok szerint hajlamosak a rossz fiúkat kifogni. Lássuk, hogy kik ők.

1 – RÁK

Mivel nagyon könnyen megbíznak bárkiben és azonnal odaláncolják szívüket a vonzalmuk tárgyához, ezért különösen sebezhetőek. A szerelem maximálisan elvakítja őket és azt gondolják, hogy az adott férfi tökéletes számukra. Ezzel tökéletes célpontokká válnak.Képtelenek meglátni a másik hibáit, ami amúgy mindenki más számára egyértelmű és vészjelző. Sok időnek kell eltelnie, hogy ők is belássák, a kapcsolat nem működik és még ilyenkor is abban reménykednek, hogy majd rendeződnek a dolgok, hiszen a férfi megváltozik vagy valami csoda folytán megszelídül.

2 – SZŰZ

Intelligens, előrelátó és pedáns. Ezek egy Szűz csillagjegyű személy legfőbb ismérvei. És igen, manipulálhatóak is nagyon könnyedén. Ha beleszeretnek valakibe, akkor szinte képtelenek kiszabadulni egy mérgező kapcsolat ördögi köréből.

Mivel hűséges típusok és bármit képesek megtenni azért, akit szeretnek, a rosszfiúk könnyen megtalálják őket és bár nem érdemesek a szeretetükre, mégis kihasználják azt, amit a Szűz nő elsőre nem fog észrevenni.

3 – BAK

Gyakorlatiasságuk és ésszerűségük ellenére semmi mást nem fognak érezni, csak a szenvedély hatalmas lángját, ha egy okos és jó humorú férfi tőrbe akarja csalni őket. Amint a csábítás elérte a célját és a férfi már nem olyan, mint amilyennek elsőre mutatkozott, kétségbeesés lesz úrrá rajtuk.
Nem értik, hogy mi történt, hiszen minden olyan szépen haladt, hiszen a férfi azt mondta, hogy szereti. Elárulva, összetörve a szenvedés csendességébe burkolóznak, amikor végül megértik, hogy csalás áldozatai lettek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés