Kezdőlap EZOTÉRIA 3 női csillagjegy, akik soha nem lesznek igaz barátnőid: pletykálnak, kavarnak, átvernek...

3 női csillagjegy, akik soha nem lesznek igaz barátnőid: pletykálnak, kavarnak, átvernek és a szemedbe is hazudnak!

Biztosan neked is volt már kapcsolatod képmutató emberekkel, kezdetben azt gondolod, hogy a világ legtündéribb teremtései, de, amikor kimutatták a foguk fehérjét, egy életre csalódást okoztak!

 

A barátság az egyik legfontosabb dolog a világon, ha sikerül olyan barátokat találnod, akikre mindig számíthatsz, akkor a világ egy sokkal biztonságosabb, és élhetőbb hely lesz.

Viszont az alábbi 3 csillagjeggyel jobb, ha nagyon nem barátkozol, mert nem túl megbízhatóak, és csalódni fogsz bennük.

1.Szűz

A leglojálisabb csillagjegy, kezdetben úgy tűnik, hogy ő a legjobb barátnőd, viszont, ha valami kiszámíthatatlan dolog, vagy vészhelyzet adódik, felejtsd el, ő csakis magára fog gondolni.

Ilyen esetekben eszébe sem fog jutni, hogy barátok vagytok. Ha pedig valami nem úgy történik, ahogy azt ő elképzelte, akkor egy életre kitöröl, még az emlékezetéből is.

2.Skorpió

Ő az úgynevezett érdekbarátnő, csak akkor barátkozik veled, ha valamit el szeretne érni, de akkor aztán nagyon.

Abban pillanatban viszont, amikor elérte, amit szeretne, eltűnik, már nem leszel érdekes számára. Ha valami kellemetlen történt köztetek, akkor képes messzire elkerülni.


3.Nyilas

Számára a család a legfontosabb, és sajnos bizonyos helyzetekbe még a barátait is képes megtagadni. Téged pedig olyankor fog kihasználni, ha a családtagok nem érnek rá vele lenni.

Ha a férje például üzleti útra utazik, és nagyon unatkozik egyedül otthon, akkor biztosan fel fog hívni, de fordított esetben soha nem számíthatsz rá. Képes hosszú ideig zárójelbe tenni téged, és csak akkor vesz elő, amikor szüksége van rád.

tudasfaja.com

loading...