Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 dolog, amit a csillagjegyed elárul az egészségedről – Rád is igazad...

3 dolog, amit a csillagjegyed elárul az egészségedről – Rád is igazad ezek?

Ha híve vagy az asztrológiának, akkor valószínűleg minden nap vagy minden héten olvasod a horoszkópodat. Amellett, hogy a csillagok árulkodnak a minket érő történésekről, a személyiségünket, kapcsolatainkat és még az egészségi állapotunkat is befolyásolják.

 

A te zodiákusod mit árul el az egészségedről?

Kos

Minden Kos panaszkodik nyak- és vállfájdalomra és időnként mellkasi szúrásra. Ha te is ennek a jegynek a szülötte vagy, sokkal nagyobb az esélyed ezekre, mint a többieknek. Tudd, hogy a masszázsnak csodás hatása van.

Bika

Ami egy Bikával még nem történt meg, az nem is létezik. A legkülönfélébb betegségeket kapod el és a torokfájás mondhatni mindennapos tapasztalatod. Nehezedre esik ugyanakkor új környezethez alkalmazkodni, így utazás során az allergiád is rosszabbodik.

Ikrek

Fáj a hasad? Tipikus Ikrek vonás. Akárcsak a Vízöntők, te is hajlamos vagy mindent túlgondolni és kombinálni megállás nélkül a stressz pedig a hasfájásban ütközik ki. Szintén hajlamos vagy náthára és íngyulladásra is.

Rák

Érzelmességed okán nagyon hajlamos vagy a depresszióra és a szorongásra. Nagyon nehéz számodra elengedni a negatív dolgokat és ez sokszor okoz hasi fájdalmakat nálad.

Oroszlán

Állandóan valami új projekten töröd a fejed és képtelen vagy lenyugodni, ellazulni, ami fejfájást és alvásproblémát okoz nálad. Jobb, ha kipihened magad és kikapcsolod néha az agyad, különben teljesen le fognak merülni az elemeid.


Szűz

Folyamatosan önbizalomhiányban szenvedsz és ez az állapot könnyen depresszióba sodorhat vagy egy olyan emberré tesz, aki lelkileg leszív másokat. Ettől gyakran alakul ki gyomorfájdalmad is.

Mérleg

A gond a veséiddel és a húgyhólyagoddal van, ámbár jó hír, hogy a bőröd kifejezetten szép. Nem vagy hajlamos pattanásosodni és sok évnek kell eltelnie ahhoz, hogy ráncosodni kezdj.

Skorpió

Az állandó aggódás miatt könnyen legyengül az immunrendszered és hajlamos vagy rendszeresen elkapni valamilyen fertőző betegséget. A túl sok agyalás helyett inkább az egészséged megőrzésére koncentrálj.

Nyilas

Szinte minden Nyilasnak problémája van a csípőjével, a májával, a látásával és az idegeivel. Nem árt időnként ellenőriztetned magad és megelőzni a bajt.

Bak

Az egyik legambiciózusabb jegy, aki hajlamos a perfekcionizmusra. Képes vagy túlzásba esni a testmozgással vagy a diétával, ami miatt könnyen stresszessé válhatsz és különféle tápanyag hiányaid alakulhatnak ki.

Vízöntő
Jellemző rájuk, hogy túlságosan is túlgondolják a dolgokat, ezért sokkal stresszesebbek és hajlamosabbak a szorongásra, mint a többi jegy. A túl sok testmozgás miatt gyakran szereznek sérüléseket. A pihenés és lazítás egy fontos kulcsszó.

Halak

Ellentétben a többiekkel, a Halak könnyedén tudnak haladni a sodrással. Pontosan tudják, hogyan nyugtassák le magukat és lazítsanak, ha arra van szükség. Erős immunrendszerük van és sokkal kevesebbet betegeskednek, mint a többi jegy.

tudasfaja.com

loading...