Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 csillagjegy, akinek hosszútávú kapcsolatot ígér a 2020-as év!

3 csillagjegy, akinek hosszútávú kapcsolatot ígér a 2020-as év!

Bizonyos csillagjegyek számára az új év egy igen kiteljesedett szerelmi kapcsolatot ígér. Ha te is az alábbi csillagjegyek közé tartozol, pontosan egy olyan kapcsolat fogja bearanyozni a 2020-as éved, amilyenre mindig is vágytál.

 

A fagyöngy alatt életre kel a szerelem, kisebb flörtök, de akár tartós kapcsolatok is kialakulhatnak. Az asztrológiai előrejelzések szerint komoly esélye van a hosszútávú kapcsolatok kialakulására is, azonban ebben a szerencsében csak bizonyos csillagjegyek részesülhetnek.

Bak

December első felében a Vénusz hatására különleges dolgokkal fogsz szembesülni, egy kisebb lavina indul el az életedben, amely egy igen kedvező kapcsolatban fog kiteljesedni. Bár a Bakokat kissé pesszimista csillagjegyként tartják számon, a következő év nagyon kedvezően alakul számodra, és ettől valósággal ki fogsz virulni. Próbálj egy kicsit jobban megbízni az emberekben, és ne indíts egyből kétkedéssel egy új kapcsolat kialakulásakor.

Kos

Az Univerzum egy olyan ajánlatot tartogat számodra, amelyet semmiképp nem szabad visszautasítanod. Kicsit érzékenyebb leszel ebben az évben, mint eddig, viszont minden lehetőséget és támogatást meg fogsz kapni ahhoz, hogy találkozz egy számodra igen fontos személlyel. Légy egy kicsit nyitottabb, ne utasítsd el az embereket, hiszen sohasem tudhatod, mikor találkozol a nagy Ő-vel. Te magad is meg fogsz lepődni, hogy milyen szárnyaló, mindent elsöprő érzés lehet az igazi szerelem.

Mérleg

Ha eddig egyedülálló voltál, 2020-ban egy mindent elsöprő szerelemben lesz részed, ez a bimbózó románc pedig akár egy életre szóló kapcsolat kezdete is lehet. Hihetetlenül magabiztos, nyugodt és kiegyensúlyozott leszel ebben az évben, ismerőseid nagyon jól fogják érezni magukat a társaságodban, és új barátságokat is be fogsz vonzani.

Sokkal nyitottabb leszel a hosszútávú kapcsolat iránt is, rájössz, hogy mennyivel szebb az élet, ha a boldog pillanatokat mással is megosztod. Év elején kissé bizonytalan lehetsz, de februárra már minden kétely eloszlik benned.

loading...