Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akiknek a szenvedés meg van írva a sorsukban!

3 csillagjegy, akiknek a szenvedés meg van írva a sorsukban!

A nők életében egyáltalán nem ritka a szenvedésre való hajlam, sokuknak már-már lételeme a letargikus hangulat. Az önsajnálatra, a tragédiák érzékelésére, a szenvedésre való hajlam az egész életet megkeserítheti, ezért, ha felismerjük a problémát, idejében szabaduljunk meg tőle.

 

 

Léteznek ma már olyan technikák, amelyek segítségével sokkal kiegyensúlyozottabb lehet az életünk, és az örökös szorongástól is könnyebben meg lehet szabadulni.

Vízöntő

Legnagyobb félelme az, hogy megsebzik a szívét, megcsalják, kihasználják, elhagyják. Ennél nagyobb fájdalmat nem tud elképzelni az életben, de ettől minden percben retteg.

Nem szeret kockáztatni, éppen ezért mindig csak biztonsági játékosként vesz részt az életben. Egy Vízöntőhöz nagyon nehezen lehet közel férkőzni, ha mégis sikerül, nagyon szerencsés embernek mondhatod magad.

Szűz

Fejlett elemző készséggel rendelkezik, mindent szeret előre megtervezni, nem hagyja, hogy a dolgokat a Sors irányítsa. Retteg attól, hogy mások mit gondolnak róla, és állandó megfelelési kényszerben él.Még ha elsőre úgy is tűnik, hogy egy nyitott személyiség, valójában nehezen nyitja meg a szívét bárkinek, egy bizonyos ponton túl nem enged közel magához. Barátságosnak tűnik, de valójában ezt csak arra használja fel, hogy jobban be tudjon illeszkedni bizonyos társasági körökbe.

Nyilas

Azt gondolja, hogy mindenki csak azért barátkozik vele, hogy nyereséget húzzon, éppen ezért magas falakat épít fel maga köré. Attól retteg, hogy a legjobb barátai ki fogják használni, és elárulják, ezért csak nagyon kevés igazán mély érzést árul el önmagával kapcsolatosan.

A nehéz pillanatokban sem hajlandó közel engedni a segítő szándékú embereket. Érzelmileg nagyon elszigetelődik, megpróbál egyik világ-, vagy politikai nézethez, valláshoz sem nagyon kötődni.

tudasfaja.com

loading...