Kezdőlap EZOTÉRIA 3 csillagjegy, akik nagy magányban töltik majd a márciust!

3 csillagjegy, akik nagy magányban töltik majd a márciust!

Hirdetés

Mindenkinek szüksége van néha egy kis egyedüllétre, azonban, ha tartósan magányosak vagyunk, az már káros lehet a lelki egészségünkre. Figyeljünk oda szeretteinkre, ha valaki magányosan érezné magát, töltsünk vele egy kis időt.

 

Hirdetés

Az alábbi 3 csillagjegy magányos lehet márciusban!

Rák

Próbálod leépíteni magad körül azokat az embereket, akik úgy érzed, negatív hatással vannak rád. Márciusban azonban változások következnek be az életedbe, többé nem dughatod homokba a fejed.

Határozottan kiállsz magadért, küzdeni fogsz az igazadért, és mindezt a múltban elkövetett sérelmek miatt teszed.

Bak

Nagyon magányosnak fogod érezni magad ebben a hónapban. 17, 18, és 19-én felcsillan egy kicsit a remény, úgy tűnik, hogy talán helyre áll minden, de végül mégsem tudsz kilépni a magányosságból.

Sok mindent meg kell tanulnod, és meg kell változtatnod az életedben azért, hogy visszaszerezd az önbizalmad, és szeretni tudd ne csak magad, hanem a körülötted levőket is. Ha vannak olyan kérdések az életedben, amelyre nem kapod a választ, egyszerűen engedd el a problémát.

Szűz
Bár mindigis egy társasági ember voltál, a következő időszakban nagyon magányosnak fogod érezni magad. Minden, amiben eddig hittél, úgy tűnik, hogy kezd összeomlani körülötted.

A stressz néha óriási nyomással nehezedik rád, és ilyenkor bizony kissé kiborulsz. Légy türelmes, túl leszel egyszer ezen is.

tudasfaja.com

Hirdetés