Kezdőlap EZOTÉRIA 3 biztos jele annak, hogy valaki szoros kapcsolatban áll a lelkeddel!

3 biztos jele annak, hogy valaki szoros kapcsolatban áll a lelkeddel!

Gyakran előfordul az, hogy valakire gondolsz, és a másik pillanatban már az illető hív telefonon? Vagy épp, hogy kimondtad a nevét, és a következő utcasarkon találkoztok? Azt jelenti, hogy erős lelki kötődés van köztetek.

 

Ezek a jelek arra utalnak, hogy egy másik személlyel szoros lelki kapcsolatban állsz!

 

1. Megmagyarázhatatlan érzések

 

Ha üresnek, fásultak, vagy borzasztóan magányosnak érzed magad, akkor tudhatod, hogy valami nincs rendben a lelki energiáddal. Eddig ilyet nem éreztél, teljesen rendben volt az életed, és elégedett voltál?

Akkor minden bizonnyal valaki nagyon hiányzik neked. Gondolj csak vissza, ki az, akinek a társaságában jól érezted magad, és most valósággal fél embernek érzed magad.

2. Sokat álmodsz egy bizonyos személlyel

 

Ha álmodban egy bizonyos személy nagyon sokszor jelenik meg, és kapcsolatban áll a be nem teljesített vágyaiddal. Azt jelenti, hogy a lelked kapcsolatba került ennek a személynek a lelkével. Amilyen gyakran gondolsz rá, ő is olyan gyakran gondol rád.

A spirituális üzenetek anélkül is könnyen eljutnak egyik embertől a másikig, hogy személyes kapcsolatban lennénk egymással. Lelkünk intenzívebben, és szabadabban nyilvánul meg álmainkban.

3. Szinkron történések

 

Az a személy, aki erős kapcsolatban áll a lelkeddel gyakran bukkan fel azokon a helyeken, ahol te vagy anélkül, hogy megegyeznétek. Az erős lelki kötelékek mindig vonzódás alakítanak ki két ember között.

Tudat alatt olyan döntéseket hozol, melyek segítségével minél közelebb kerülhetsz bizonyos személyekhez. Ha valaki hiányzik, akkor a lélek mindent megtesz azért, hogy úgy alakítsa az eseményeket, hogy minél előbb találkozhass az illetővel.

tudasfaja.com

loading...