Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS 2019 legdurvább horror filmje, a Csodagyerek ITT tekinthető meg szinkronos előzetessel! Te...

2019 legdurvább horror filmje, a Csodagyerek ITT tekinthető meg szinkronos előzetessel! Te megmernéd nézni?

Hirdetés

2019 legdurvább horror filmjének ígérkezik a Csodagyerek című film, amely vére szinkronos magyar előzetessel megtekinthető a horror filmek szerelmesei számára.

2018-ban számos parás horror filmet láthattunk a mozikban, és úgy tűnik 2019-ben sem kell majd csalódnunk a film rendezőktől.

Hirdetés

Olyan nagyágyúk jönnek, mint a Kedvencek Temetője, Annabelle 3, vagy az AZ második része, egyenesen Stephen King elborult elméjéből. Emlékeztek még az első részre?

Hatalmas világsiker volt, és az egyik legmaradandóbb jelenet belőle az az eleje, mikor a kis sárga esőkabátos srác, Georgie találkozik Pennywise bohóccal, és mind tudjuk, hogy mi lett a vége… Már ott bebizonyította a tehetségét a fiatal színész, Jackson Robert Scott, hiszen sikerült tökéletesen ötvöznie a gyermeki ártatlanságot, és a rémisztő gonoszságot is a játékával, ezért volt ő tökéletes választás egy ilyen horrorhoz.

Nos, úgy látszik, hogy tudja, mit akar a közönség, és újra egy nagyon para alkotásban láthatjuk őt újra, viszont most megszerezte a főszerepet is, ráadásul végre szinkronos előzetest kapott a Csodagyerek című félelmetes mű, amit gyorsan meg is nézhettek:

 

Hirdetés