Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 16 év alatt 18-szor vetélt el, végül 48 évesen döbbenetes dolgot élt...

16 év alatt 18-szor vetélt el, végül 48 évesen döbbenetes dolgot élt át!

Amikor Louise Warneford 1999-ben találkozott leendő férjével, Mark-kal, azonnal tudta, hogy családot szeretne alapítani vele. Louise 32 éves volt, amikor először megpróbálkoztak a teherbe eséssel, de a kísérletük tragédiába fulladt.

16 év telt el ezt követően, amely alatt Louise 18 vetélést élt át, ám ennek ellenére sem adta fel a reményt és 48 évesen büszke anyukája lett William-nek. Boldogabb nem is lehetne.

Louise és 55 éves férje, Mark közel 30 millió forintot költöttek in vitro megtermékenyítésre.

Mivel Mark korábban átesett egy vazektómián egy előző párkapcsolata miatt, ezért a házaspárnak eléggé rögös volt az útja a babavárás felé.

Louise-nak nem volt problémája a teherbe eséssel, de a 14 hét környékén mindig elvesztette a magzatokat.

“Minden egyes alkalommal, amikor megcsillant a remény fénysugara, azt hittem ez lesz az, végre olyan család lehetünk, amire mindig is vágytam, majd bekövetkezett a vetélés és alig bírtam abbahagyni a sírást.” – mesélte Louise.

“Eldöntöttük, hogy megpróbálkozunk a mesterséges megtermékenyítéssel, ám annak ellenére, hogy számos alkalommal sikerült megfogannia a babának, mindig elvetéltem.”

Amikor a pár már kezdte feladni a reményt, akkor egy nagy áttörés következett be. Az orvos felfedezte, hogy Louise-nak olyan “ölő sejtek” termelődtek a szervezetében, amelyek az embriót károsították. Végül Louise megkapta azt a kezelést, amely segített, hogy világra hozhassa első gyermekét, császármetszéssel a 37. héten.

“Amikor a szülész odaadta őt nekem, egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ennyire szerencsés lehetek és hogy mennyire gyönyörű. Úgy éreztem magam, mint aki megnyerte a lottót.”

“Anyának lenni a legcsodásabb dolog a világon.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...