Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 15.000 dollárért akarta eladni gyerekét, mondván, “akadályozta volna őt az ismerkedésben”

15.000 dollárért akarta eladni gyerekét, mondván, “akadályozta volna őt az ismerkedésben”

A gyermekkereskedelem egy meglepően általános jelenség a mai világban. Többféle módja van annak, hogy egy gyermek idegen máshoz kerüljön, anyagi juttatásért cserébe. De mégis miért adja el valaki a saját gyermekét egy vadidegennek?

Számtalan ok állhat az ilyen esetek mögött. Az első helyen a rossz anyagi helyzet szerepel, de ide sorolják még a lista élén a nem várt terhességet, a kulturális aspektusokat és a mentális problémákat is.

A 23 éves anya, aki megpróbálta eladni a lányát

Nem is olyan régen történt egy eset, melynek során egy 23 éves felelőtlen anyát tartóztattak le azért, mert megpróbálta eladni újszülött gyermekét 15.000 dollárért, ami nagyjából 4,1 millió magyar forintot jelent.

A fiatal anya elmondása szerint a gyermek “akadályozta volna őt az ismerkedésben”.

A bűnüldözési osztály a kezdetektől kontroll alatt tartotta a helyzetet. A nőt azonnal letartóztatták, amint pénzt fogadott el a gyermekért cserébe, amely, mint később kiderült számára, csupán csapda volt.

A rendőrség elmondása alapján nem ez volt az első eset, hogy egy anyuka pénzt próbált szerezni a gyermeke eladásával. Ráadásul ez az anya 6 hónappal ezelőtt már próbálkozott hasonlóval, amikor az akkor 1 éves kislányát akarta áruba bocsájtani.

A nőnek jelenleg 5 éves börtönbüntetéssel kell szembenéznie. 

Nem is gondolnánk, hogy mennyien próbálják kijátszani a törvényt és a hosszas örökbefogadási várakozási időt világszerte, annak érdekében, hogy minél hamarabb gyermekhez jussanak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...