Kezdőlap OTTHON KREATÍV 11 remek ötlet deszkákból, raklapokból, amik a te kerted is elvarázsolják!

11 remek ötlet deszkákból, raklapokból, amik a te kerted is elvarázsolják!

Hirdetés

Itt a tavasz, hétágra süt a nap, és minden percben úgy érezzük, hogy nem szeretnénk többet bent ülni a lakásban. Csalogat a természet, a madárcsicsergés, s friss levegő. Készítsünk praktikus bútorokat, hogy élvezetesebb legyen a szabadban töltött idő!

 

Hirdetés

Az alábbiakban néhány olyan tippet mutatunk, melyek segítségével könnyen praktikus, és mutatós kerti bútorokat állíthatsz össze magadnak. Nagyon jól néznek ki, éppen ezért számtalan irigyed lehet, ha elkészíted őket. A szomszédok biztosan majd a csodájára járnak!

1.Készíts méretes virágládákat a régi raklapokból. Csupán szét kell szedned a raklapokat, majd a láda méretének megfelelően összeválogatnod, és összefúrnod a deszkákat. Ezután töltsd fel földdel, majd ültesd el a virágokat.2.Sok raklap segítségével nagyon praktikus fa-, vagy szerszámtartót, de akár egy garázst is ki tudsz alakítani.3.Szeretnél egy hintaágyat a nyaralóba? A raklap lesz erre a legideálisabb építőanyag: masszív, strapabíró, és könnyen beszerezhető.4.Készíts a régi raklapokból egy kis kertészasztalkát, ahol nyugodtan elférnek a szerszámaid, a virágföld, és praktikusan elvégezheted a virágok átültetését.

5.Ha el szeretnéd választani a virágoskertet, vagy a járdát a zöldövezettől, építs raklapból kis kerítést. Egyszerű, és mutató!

6.Ültess raklap alapba! Fektess le két-három raklapot a földre. Töltsd fel friss, tápanyagokban gazdag földdel, majd ültess bele retket, salátát, fűszernövényeket. Ezzel a módszerrel nem kell kínlódnod majd a gyomokkal.

7.Csavarozz össze két raklapot, és remek szerszámtartó lesz belőle. Többé nem kell aggódnod, hogy hová lett az ásó, vagy a gereblye.

8.Ha nincs elég hely a kertben, vagy csak egyszerűen térelválasztót szeretnél készíteni, a raklap segítségével dobj össze egy függőleges virágoskertet. Töltsd fel földdel, ültess bele virágokat, és állítsd fel.

9.Ezt a remek virágágyást nagyon egyszerű elkészíteni, és ráadásul csak raklapra lesz szükséged hozzá. Ugye milyen mutatós?

10. Raklapból készíthetsz asztalt, széket, fotelt, de lepadolhatod a nyári kertet is, így még a sárral sem kell küzdened. Olyan a raklap, mint egy LEGO, nagyon jól lehet belőle építkezni.

11.Készíts raklapból felcsukható kerti asztalt, vagy polcot. Szereld fel a fásszín oldalára, és így nem lesz bajod vele, hiszen mikor nincs szükséged rá egyszerűen csak felcsukod.

tudasfaja.com

Hirdetés