Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 11 hasznos szépségtipp modellektől a kifogástalan külsőért

11 hasznos szépségtipp modellektől a kifogástalan külsőért

Minden modellnek megvan a saját trükkje arra, hogyan mutasson állandóan kifogástalanul a reflektorfényben. Elhoztuk neked azokat a szupermodellek által is bevetett tippeket, amelyeket te is bármikor alkalmazhatsz és beépíthetsz a napi szépségrutinodba.

1. A tokának annyi!

Ahhoz, hogy a modellek megelőzzék a toka és a ráncok kialakulását, minden egyes szabad percet kihasználnak arra, hogy megakadályozzák az izomtónusuk elvesztését. Ilyenkor az álluk alá tartják a kezüket, de nem teljes tenyérszélességben, hanem finoman az ujjakkal. A legközelebbi telefonálás közben el is kezdheted.

2. Alapozó foltok nélkül

A modellek asszisztensei gyakran tesznek egy sálat vagy valamilyen könnyű anyagot az arcukra, ha már kész a smink, de ruhacsere van. Ezzel is védik a csodás darabokat a foltosodástól. Ha már rajtad a smink, de ruhát szeretnél cserélni, cselekedj hasonlóan.

3. Selymes és fényes bőr

A Victoria’s Secret modellek a bőrüket gyakorta kenik be olyan testápolóval, amibe fényesítő púdert kevernek. Ezt te is megteheted, de ha van otthon olyan szemhéjpúdered, ami csillog és krémszínű, azt is alkalmazhatod.

4. Arcmosási rutin

Szappannal nem ajánlott arcot mosni, hiszen az a bőr természetes védő savköpenyét is eltávolítja. Ehelyett inkább alkalmazz kíméletes sminklemosót vagy tisztító kendőt. A modellek gyakran használnak ásványvizet arcmosásra, amely tökéletes erre a célra.

5. Borotva peeling helyett

A Victoria’s Secret egyik vezető modellje, Josephine Skriver egy szokatlan tippet osztott meg, miszerint kéthetente borotvával fut át az arcbőrén, aminek hatására a bőre sokkal ragyogóbb és simább lesz, az alapozó pedig egyenletesebben oszlik el rajta, szinte észrevétlenül.

6. Selymes, sima lábak

Ez egy kipróbált és bevált módszer. Mindenekelőtt használj házi testradírt a lábadon, majd jöhet a borotva és ismét a bőrradír. Ezután soha ne feledkezz meg a megfelelő hidratálásról.

7. Univerzális fehérnemű

A modelleknek gyakran többféle ruhadarabot kell bemutatniuk egy fotózás során, ehhez pedig gyakran használnak egy olyan fehérneműt, amely a természetes bőrszínűkhöz a lehető legközelebb áll. Ez a szabály a körömlakkokra is igaz.

8. Láthatatlan smink

A modelleknek a castinghoz nem szabad sminket viselniük, hogy egyértelműen meghatározhassák a külsejüket és az alkalmasságukat. Ugyan ennek ellenére néhány trükköt be szoktak vetni, amely természetes ragyogást kölcsönöz nekik, mint a natúr hatású, bőrszínhez tökéletesen passzoló alapozó krémek, némi rúzs, ujjal felvíve az ajkakra és egy kevés szájfény az orcákra, ami felszívódik.

9. Természetes hullámok

Nem könnyű természetes hullámokat elérni igazi tengerpart nélkül, de nem is lehetetlen. Alkalmazz hajsütő vasat vagy hajegyenesítőt, majd ha becsavartad a tincseidet, permetezz tengeri sós vizet a hullámaidra és borzold bele a hajadba egyenletesen.

10. Száraz masszázs

Miranda Kerr egész testét száraz testkefe segítségével, természetes sörtékkel dörzsöli át. A kefe tökéletes az elhalt hámsejtek eltávolítására, valamint a bőrt simává teszi és serkenti a keringést és nyirokrendszer munkáját is. A napi rendszerességű száraz masszázs segít a cellulitisz megjelenésének csökkentésében.

11. Viszlát, rúzsfolt!

A fényes, ragyogó mosolyt a fogakon megjelenő rúzsfolt tönkreteheti, kivéve, ha rúzsozás előtt egy kis vazelint viszel fel a fogaidra. Ha az ajkakra is kensz belőle, sokkal fényesebbek lesznek.

tudasfaja.com

loading...