Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 10 dolog, amit csak kevesen tudnak a Bakokról

10 dolog, amit csak kevesen tudnak a Bakokról

MEGOSZTÁS

A Bakokról az az általános vélekedés, hogy kissé merevek, nehezen oldódnak fel, kevés embert engednek igazán közel magukhoz, szigorúan tartják magukat az elveikhez és nagyon felelősségteljesek.

Ez talán mind igaz is rájuk, ám ha közelebbről van szerencséd megismerni egy Bakot, idővel ráébredsz, hogy koránt sem olyan ridegek ők, mint az elsőre tűnik. A kemény külső mögött egy igazán értékes lélek lakozik.

Intelligensek

Nagyon intelligensek, ami nem függ össze a tanulmányi eredményeikkel. Nem biztos, hogy jól teljesítenek az iskolában, mégis kiválóan boldogulnak az életben, mert minden problémát jól átlátnak és megoldást is találnak rá.

Célorientáltak

Az akadályok nem rendítik meg őket, sőt motiválják. Ha kitűznek maguk elé egy célt, akkor semmi nem térítheti le őket az utukról. Nincs olyan, amit ne lennének képesek elérni.

Tudatosak

Nagyon ritkán hagyják, hogy az érzelmeik elragadják őket, éppen ezért teljesítenek olyan jól életük minden területén. Racionálisan átgondolják az adott helyzetet.

Rendíthetetlenek

Egy Baknak nem tudsz olyat mondani, amivel megingathatod. Ha azt látja, hogy valami az egyik irányból nem közelíthető meg, akkor azonnal keres egy másikat.

Szorgalmasak

Tisztában vannak vele, hogy az igazán jó munkához idő és elkötelezettség szükséges. Nem szeretik a henyélést, mert tudják, hogy abból nem tudnak semmit létrehozni.

Összeszedettek

Tartják magukat az elveikhez és szabályaikhoz. Mindenhová időben vagy korábban érkeznek. Tiszteletben tartják a másik ember idejét és a sajátjukat is úgy osztják be, hogy ne csúszhassanak ki a dolgok az irányításuk alól.

Őszinték

Megvetik a hazugságokat, ezért mindig őszintén kimondják, amit gondolnak, közben pedig figyelnek arra, hogy sebet se ejtsenek a másik lelkén.

Hűségesek párok

Csak akkor kötelezik el magukat valaki felé, ha valóban szeretik a másikat és az egész életüket el tudják képzelni az illetővel. Ebben az esetben valóban nem vágynak senki másra, így a hűtlenségnek még csak a gondolata sem fordul meg a fejükben.

Megbízható barátok

Kevés barátjuk van, de azok egytől egyik igazak és értük bármit meg is tesznek. Ha egy Bak barátod van, biztos lehetsz benne, hogy ha szükséged van rá, ő ott terem.

Jól gazdálkodnak a pénzzel

Soha nem költik a pénzüket ész nélkül. Felesleges dolgokat nem vásárolnak, nem hobbijuk a pénzszórás. Egyáltalán nem zsugoriak, de ha nagyobb összeget adnak ki valamire, annak értelme kell, hogy legyen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...