Kezdőlap EZOTÉRIA 10 dolog, ami sz szerint taszítja tőled a boldogságot!

10 dolog, ami sz szerint taszítja tőled a boldogságot!

Hirdetés

A boldogság nem egy állandó dolog, olyan nincs, hogy minden percben, és egész életében boldog legyen valaki. Meg kell dolgozni azért, hogy boldogok legyünk, tudatosan tennünk kell, hogy jól érezzük magunk a bőrünkben, és a világban.

Az alábbi dolgok akadályozzák, hogy boldogok legyünk, iktassuk ki ezeket az életünkből.

Hirdetés

1.

Mondjunk le arról, hogy állandóan a saját igazunkat bizonygassuk. Semmi szükség arra, hogy másokat meggyőzzünk, és a saját álláspontunkra állítsuk őket. Mindenki másképp látja a világot, ha nem megy, ahogy mi elképzeltük, próbáljuk meg másképp szemlélni.

2.

Ne próbáljunk meg mindent irányítani. Az életünkben az emberek, dolgok, és események meghatározott okkal jönnek-mennek. Semmi sem véletlen, éppen ezért nem tudjuk irányításunk alá vonni a történéseket. Ha mindig irányítani akarunk, az sok stresszt, és számos kellemetlen pillanatot fog eredményezni.

3.

Ne vádaskodjunk mások felett. Mindenki a saját belátása szerint cselekszik, senki fölött nem mondhatunk ítéletet, és a véleményünk csak akkor számít, ha azt kikéri valaki. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy hogy él.

4.

Ne árasszunk el másokat negatív érzésekkel. Ne ítélkezzünk, ne kritizáljunk, ne panaszkodjunk, ne szidjunk, ne díszelegjünk az áldozat szerepében. Inkább legyünk megértőek, és árasszunk szeretet.

5.

Ne panaszkodjunk! Mindenkinek megvan a saját problémája nap, mint nap, de ha találkozunk valakivel, akkor az nem egy jó lehetőség arra, hogy végre rázúdítsuk a problémáinkat. Inkább merítsünk belőle erőt, töltődjünk fel.

6.

Legyünk önmagunk! Ne próbáljunk átverni másokat azzal, hogy mindig olyan arcunkat mutatjuk, ami szerintünk kedvező lenne az illetőnek. Vállaljuk önmagunk, véleményünket, és cselekedeteinket.

7.

Ne féljünk a változásoktól! Az élet elkerülhetetlen tartozéka a változás. Semmi sem állandó, minden új dolog a fejlődésünket szolgálja. Merjünk nekifogni új dolgoknak, haladjunk előre felemelt fejjel.

8.

Ne címkézzünk! Ne címkézzünk fel előre eseményeket, embereket anélkül, hogy mélyrehatóbban megismernénk őket.

9.

Ne nosztalgiázzunk a múltban! Próbáljunk meg mindig a jelenben élni, és ne rágódjunk mindig azon, ami már elmúlt. Azon nem tudunk változtatni, egyedül a jelen pillanat teljes megélése okozhat örömet.

10.

Ne féljünk! A félelem megbénít, nem hagy cselekedni, és nem hagyja, hogy előre lépjünk az életben!

tudasfaja.com

Hirdetés