Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 10 biztos jel, hogy még mindig az exed szereted

10 biztos jel, hogy még mindig az exed szereted

Teljesen kifordultál magából, bánatos vagy, úgy érzed, hogy semmi remény, értéktelennek érzed magad, ezek az általános árulkodó jelei annak, hogy szakítottál azzal akit szerettél. Most nézzük meg, hogy milyen jelei vannak annak, hogy még mindig az exed szereted…

1. Még mindig nézegeted a közösségi oldalát

Állandóan lesed a közösségi oldalon, figyeled minden lépését…

Ha még mindig nézegeted a képeit, figyeled, hogy mit csinál, kivel van, mikor van fent, akkor bizony még foglalkoztat. Posztolgatsz rejtett üzeneteket, abban a hitben, hogy ő majd „veszi a lapot”. Fel vagy háborodva még mindig, ha más csajok képeit lájkolja.

2. Nosztalgiázol

Olvasgatod a régi üzeneteket, amit még akkor írtatok egymásnak, amikor dúlt a szerelem. Amikor olvasod, elérzékenyülsz? Felzaklat? Ha igen, akkor minden bizonnyal tele vagy érzelmekkel, sérelmekkel, amik előjönnek ilyenkor.

3. Magadat okolod

Megpróbálsz magyarázatot találni arra, hogy miért hagyott el? Ez az egyik legerősebb jele annak, hogy még mindig szereted őt. Ilyenkor érdemes arra gondolni, hogy a külső szépség mulandó, de a belső szépség örök.

4. Más nem jöhet szóba

El kell telnie egy kis időnek, mire eljutsz arra a szintre, hogy másokkal is elkezdj randizgatni, de ha már hosszú napok, esetleg évek teltek el úgy, hogy még a flörtölésre is képtelen vagy, akkor minden bizonnyal még mindig leköt az előző kapcsolatod gondolata.

5. Mindenkivel össze-vissza randiznál

Egy másik figyelmeztető jele az előzőnek az ellentéte. Szinte bárkivel randiznál, csak azért, hogy ne érezd a fájdalmat. Ne feledjétek, nem ez a legjobb megoldás!

6. Felhívod, hogy jöjjön vissza hozzád

Lányok, nem ez a megoldás! Ha nem jön vissza, akkor csak bánatosak és depressziósak lesztek.

7. Őt keresed mindenkiben

Ha még mindig az exedet szereted, akkor olyan partner után kutatsz, aki rá emlékeztet, hozzá hasonlóan viselkedik, gondolkodik. Ez azért veszélyes, mert soha senki nem lesz pont olyan, mint az előző barátod.

8. Állandóan a régi szép időkre gondolsz

Visszajátszod az elmédben a régi pillanatokat, amelyek szépek voltak.

9. Még mindig reménykedsz

Még mindig azt hiszed, hogy az exed egy nap észre fogja venni, hogy tévedett, és visszajön hozzád, de ne áltasd magad!

10. Féltékeny vagy rá

Nem elég, hogy folyton lesed, merre jár és mi történik vele, a szíved legmélyéről jövő féltékenység önt el, ha meglátod egy másik nő társaságában.

Ezek azok a jelek, amelyek igazolják, hogy még mindig az exed szereted.

Forrás:virallynews.eu

loading...