Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Milyen hónapban született a pasid? Megtudhatod, milyen életed lesz mellette!

Milyen hónapban született a pasid? Megtudhatod, milyen életed lesz mellette!

Mindannyian szép, és nyugodt életre vágyunk. Ha azt szeretnéd, hogy egy olyan férfi mellett éld le az életed, akivel tökéletes harmóniában élhettek, nézd meg, mit jósolnak a csillagok.

Melyik hónapban született életed szerelme? Most megtudhatod, milyen élet vár rád mellette.

Január

Individualista, erős akarattal rendelkezik, és, amit a fejébe vett, azt mindig véghezviszi. Kissé türelmetlen, úgy gondolja, hogy az életben a dolgok alakulása csak tőle függ egyedül. Kissé önző, de felelősségtudóan cselekszik mindig.

Február

Határozatlan, és nagyon érzelmes jellem. Gyorsan megoldást talál a problémákra. Eléggé makacs, nem fogad el másoktól tanácsot. Könnyen megteremti a számára szükséges pénzt, nem szorul mások segítségére. A család számára szent, a szerelemben őszinte és szerény.

Március

Kellemes, kedves, és optimista. Mindig mindenre megtalálja a megfelelő megoldást. Ha ideges, akkor néha meggondolatlanul cselekszik, de végül mindent jóvátesz. Nem hibáztatható semmiért. Nem egy született vezető alkat, de, ha nagyon muszáj, főnökként is helyt áll.

Április

Inkább a tettek, nem a szavak embere. Perfekcionista alkat, éppen ezért komoly sikereket érhet el a szakmában. Ambíciós, csendes, szorgalmas, és lelkiismeretes. Általában kikéri a házastársa véleményét, de a nagy dolgokban mindig egyedül dönt.

Május

Társaságkedvelő, független alkat, soha nem unatkozik. Makacs, és odaadó, mindig megpróbál másokon segíteni. A közömbös embereket nehezen tudja tolerálni. Az egyik legbosszantóbb negatív tulajdonsága, hogy mindenkivel nagyon bizalmatlan.

Június

Önfejű, nem érdekli mások véleménye. Tudja, hogy mit akar az életben. Nem rosszindulatú, és a féltékenység sem tölti ki az életét. Nem szereti, ha megszabják, hogy mit csináljon, imádja a szabadságot.

Július

Csendes, és türelmes, de néha kissé labilis az idegállapota. Naiv, hiszékeny, és nagylelkű. Sokszor végez karitatív munkát, láthatjuk tevékenykedni egyesületekben, szervezetekben.

Augusztus

Imádja a családját, mindent megtesz a gyerekeiért, és a házastársáért. Nehezen köt kapcsolatot, de, ha kell hamar meg is szakítja. Kiegyensúlyozott, társaságkedvelő, igazságos. Általában hallgat a megérzéseire, szeret a középpontban lenni.

Szeptember

Intelligens, és ambíciós, jó szervező, és vezető válhat belőle. Logikus gondolkodású, éppen ezért könnyen megteremti az anyagi jólétet. Nagyon ragaszkodik a családjához, szereti a gyerekeket.

Október

Szkeptikus, és nagyon jó gondolkodású. Fejlett az intuíciója, de a logikai gondolkodása is. Független, és szabad gondolkodású, számos újító ötlete van. A szerelemben viszont konzervatív, és szereti a kötöttségeket.

November

A vitákból mindig győztesként szeret kijönni. Logikus gondolkodású, és őszinte. Néha szüksége van egy kis térre, és ilyenkor jó, ha hagyjuk, hogy egyedül legyen. Ha valaki meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen, nagyon makaccsá, és önfejűvé válhat.

December

Szorgalmas, dolgos, és nagyon tehetséges. Szereti a változatosságot, és a technikai újdonságokat. Nagyon megbízható férj, mindent biztosít a családja számára. Szabadidejében leginkább a gyerekeivel van.

loading...