Kezdőlap EZOTÉRIA Mennyire vagy kompatibilis a partnereddel? Tudd meg a születési dátumod alapján!

Mennyire vagy kompatibilis a partnereddel? Tudd meg a születési dátumod alapján!

Ha megismerkedtél egy szívednek egy kedves személlyel, biztosan tudni szeretnéd, hogy mennyire illetek össze. Ha kíváncsi vagy arra, hogy ez csak egy rövidtávú kapcsolat, vagy egymásnak szánt titeket az ég, végezd el az alábbi elemzést a születési dátumotok alapján.

Példaként most megmutatjuk, hogy is jön ki az a szám, amely alapján megtudhatod, hogy mennyire illetek össze.

: 12.09.1970
Férfi: 02.12.1968

Az összeg: 1+2+0+9+1+9+7+0+0+2+1+2+1+9+6+9 = 58 -22 = 36-22 = 14.

Most nézzük, mit jelentek a számok:

1.

Ebben a kapcsolatban mindig felmerül a kérdés, hogy tulajdonképpen ki is a vezető. A férfi azt szeretné, hogy ő hozza meg a szabályokat mindig. Ha nem szól bele senki, akkor egy jól működő, kreatív kapcsolatuk lehet.

2.

Ez egy igen harmonikus kapcsolat, melyben a partnerek nagyon jól megértik egymást. Szavak nélkül is képesek egymással kommunikálni.

3.

Ez egy olyan kapcsolat, mely valószínű házassággal fog végződni. Anyagilag is egy nagyon stabil kapcsolat van a két fél között, az intimtás pedig valósággal tökéletes.

4.

Ebben a kapcsolatban a férfi játssza a fő szerepet. Szenvedélyes, és érzelmekkel teli ez a kapcsolat. Azonban a féltékenység gyakran veszélyeztető tényező lehet. Az önzés és az irányítási vágy állhat a boldogságotok útjába.

5.

Ez egy olyan kapcsolat, melyben egyetlen félnek lehet csak igaza. Ő az, aki általában soha nem veszi figyelembe a másik véleményét, kívánságát.

6.

Harmonikus, és kiegyensúlyozott kapcsolat, melynek legtöbbször házasság a vége. Szeretet, harmónia, és béke jellemzi ez a kapcsolatot. Kezdetben lehetnek nézeteltérések, de ezek idővel megszűnnek.

7.

Ez egy ingadozó, és változó kapcsolat. Olyan, mintha inkább csak egy egyéjszakás kalandra, mintsem egy hosszabb kapcsolatra vágynátok.

8.

Ez inkább egy üzleti, mint szerelmi kapcsolat. Lehet egy korábbi életedben történő karma tisztázása miatt vagytok csak most együtt. Addig nem tudsz kikerülni ebből a kapcsolatból, amíg nem oldod meg a régebbi hibáidat.

9.

Ez egy társas magányra épülő kapcsolat, mindenki úgy tűnik a saját útját járja inkább. Lehet, hogy az egyik fél túlságosan odaadó, míg a másik nem hajlandó semmilyen áldozatra.

10.

Boldog, optimista kapcsolat, állandóan szerencsés helyzetekbe kerültök. Ha eléggé türelmesek, és megértőek vagytok, egész életetekben együtt fogtok maradni.

11.

Mindkét fél nagyon karakteres személyiség, és állandóan uralkodni próbálnak a másikon. Állandóan van valami konfliktushelyzet köztetek. A szexualitás tökéletesen működik köztetek, de ez még nem minden.

12.

Ez egy karmikus kapcsolat, melyben az egyik fél fizet egy korábbi életében véghezvitt cselekedeteiért. Most fel kell áldoznia a szeretetét, hogy egyenlítsen ebben az életében.

13.

Ez egy nem túl fényes kapcsolat, már a kezdetekben érződnek a negatív energiák. Még akár családon belüli bántalmazás is előfordulhat.

14.

Megegyeznek a célok, és a vágyak. A két fél tökéletesen megérti egymást. Ez egy stabil, és tartós párkapcsolat.

15.

Ez egy igen veszélyes, csalásra, és manipulációra épülő kapcsolat. Jó lenne minél hamarabb végetvetni ennek a negatív kapcsolatnak.

16.

Sok veszekedés, és nézeteltérés van ebben az instabil kapcsolatban. Minden bizonnyal válás lesz a vége. Az egyik fél valószínű energiavámpír, így soha nem lehet teljes ez a kapcsolat.

17.

Tökéletesen kiegészíti a két fél egymást, ez egy nagyon harmonikus kapcsolat. Tökéletes jövő elé néz mindkét fél, hiszen ketten együtt bármit képesek véghezvinni.

18.

Ebben a kapcsolatban egyáltalán nem ritka a hűtlenség. Az egyik fél igen kicsapongó életet él, míg a másik fél csak szenved.

19.

Ez egy harmonikus kapcsolat, melynek gyümölcse egy tökéletes házasság, és gyönyörű gyerekek lesznek. Szeretet, megértés, és kölcsönös támogatás a jellemző.

20.

Ha elég energiát fektetnek a kapcsolatba a partnerek, akkor idővel megértik egymást, és harmonikus lesz a kapcsolatuk. Egy csodálatos házasság is vár rájuk.

21.

Béke, őszinteség, szerelem. Nagyon erős szövetség van a partnerek között, éppen ezért házasságuk igen kiegyensúlyozott lesz.

22.

Az egyik fél állandóan nyitott kapcsolatra, és szabadabb életre vágyik. Ha nem tudja a partnere elfogadni, akkor jobb, ha elválnak egymástól.

loading...