Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 17. – Igazi égi csoda vár ma rád, a...

Napi horoszkóp július 17. – Igazi égi csoda vár ma rád, a legszebb napra ébredtél!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Úgy tűnik, mintha valaki visszatartana valamit előled, vagy a hátad mögött ténykedne. Valószínűleg nem jársz messze az igazságtól. A mai nap üzenete, addig ne vonj le következtetéseket, amíg nem vagy biztos információ birtokában, mert bolondot is csinálhatsz magadból.

Bika

Nehezedre eshet átadnod a lényeget a mai napon, hogy mások is értsenek. Talán süketek? Vagy félnótásak? Vagy az is megeshet, hogy egyáltalán nem figyelnek? Bármi is legyen, nincs értelme túl erőszakosnak lenni. Tartogasd a szavaidat azokra, akik értékelik.

Ikrek
A bolygók azt sugallják, hogy mind az energiád, mind a bevételed korlátozott jelenleg, szóval csak okosan válassz, mit csinálj, és mire költs. Mentálisan is szelektálj, és ne hagyd, hogy az elmédet elárasszák felesleges gondolatok.

Rák

Számos dolog van, amit el kellett volna intézned, de valahogy nem jutottál el odáig. Bűnösnek érzed magad miatta? Nos, nem kellene, hiszen sok minden van, amit viszont jól megcsináltál helyette. Ne légy szigorú magaddal.

Oroszlán

Megvan az esélye, hogy nem sok egyenes választ fogsz kapni a mai napon, ha családdal és barátokkal beszélsz. Hogy miért? Mert ha azt mondanák neked, amit valóban gondolnak, tuti, hogy kiakadnál.

Szűz

Győződj meg róla, hogy tényekkel tudod fedezni az állításaidat a mai napon. A riválisaid vagy mondhatjuk azt, ellenségeid azt lesik, hogyan tüntessenek fel rossz színben, és ha nem vagy őszinte valamivel kapcsolatban, akkor zöld utat hagysz nekik.

Mérleg

A kozmikus kép most 50-50-et jelez a lehetőségek terén, szóval gondolkodj, mielőtt cselekszel, sőt, ha lehet, ne is tegyél semmit. Hagyd, hogy most mások vezessenek és vállalják a kockázatot, te pedig engedd el magad a háttérben és figyeld az eseményeket.

Skorpió

Olyan sok dologba belefogtál az elmúlt időben, hogy megvan a veszélye, hogy teljesen kimerted magad. Számos lehetőséged lesz javítani a helyzeteden és irányításod alatt tartani a következő napokat, de ahhoz jó formában kell lenned fizikailag.

Nyilas
Ne aggódj, ha a mai napod nem alakul olyan jól, mint szeretted volna. A bolygók az üzenik: minél kevesebb dolog jut el hozzád, annál jobb. Dőlj hátra és hagyd, hogy történjenek a dolgok. Meg is mosolyoghatod azokat, akik azt hiszik, kontrollálják az eseményeket, közben távolról sem.

Bak

Úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben, de mélyen belül mégis azt érzed, hogy valami nem okés. Addig ne akarj változtatni semmin, amíg ki nem találod, hogy a bensőd mit próbál üzenni számodra.

Vízöntő

Megvan a veszélye, hogy többet markolsz, mint amennyit fogni tudnál, hiszen túlzottan is magabiztos vagy. Ami a mai napon történik, arra fog emlékeztetni, hogy a minőség sokkal fontosabb a mennyiségnél.

Halak

Olyan sok dolog történt veled az elmúlt időben, hogy ráébredsz, képtelen vagy továbbra is ugyanazon az úton haladni, amelyen eddig. Az univerzum azt üzeni, foglalkozz egyszerre kevesebb dologgal. Ne ignoráld.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...