Kezdőlap EZOTÉRIA Ezt a két csillagjegyet egész életében megcsalták eddig! Lehet, hogy átok ült...

Ezt a két csillagjegyet egész életében megcsalták eddig! Lehet, hogy átok ült rájuk?

Vannak olyan emberek, akik peches helyzetek sorozatát élik át egész életükben. Ők azok, akiknek látszólag semmi sem sikerül, mindent leejtenek, felborítanak. Egyesek szerint az ilyen embereken átok ül! De mi van akkor, ha még folyton meg is csalják őket?

 

Ez a két csillagjegy nagyon sok szerencsétlenségen ment át az élete során, és még a párkapcsolatukban sem szerencsések.

 

Rák

Sokszor vagy nagyon érzelmes, amely már-már zavaróvá is válhat egy idő után. Bár jóindulatú vagy, lehet a partnered nem mindig tud mit kezdeni a feléje áradó érzéseiddel.

Ne zúdítsd rá minden gondolatodat, és érzésedet. Szerelmedért, úgy érzed az életedet adnád, ha tehetnéd. Partnered nem érzi kockázatát annak, hogy megcsaljon, mert úgyis tudja, hogy akkora szíved van, hogy mindig megbocsátasz neki.

Próbálj egy kicsit megerősödni lelkileg, nem muszáj minden érzésedet kiadd.

Szűz

Elsőre úgy tűnik, hogy a Szűz a legtökéletesebb csillagegy a világon. Kedves, kitartó, tettrekész, odaadó, érzelmes stb.

De, amint oszlani kezd a rózsaszín köd, ők is kimutatják a foguk fehérjét, és igen megtévesztő lehet a viselkedésük. Így lesz a kedves Szűzből egy hárpia, akivel bizony nem sok időt hajlandó együtt tölteni a partnere.

Figyelj egy kicsit oda, hogy hogyan viselkedsz a pároddal. Ha már elmúltak a mézes hetek akkor is légy kedves, odaadó, és hűséges. A legfontosabb, hogy ne kritizálj állandóan.

 

loading...