Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Milyen hónapban született a párod? Ilyen életed lesz mellette!

Milyen hónapban született a párod? Ilyen életed lesz mellette!

Hirdetés

Január

Hirdetés

A januári nők agresszívek, eltökéltek és majdnem rendmániásak. Komolyan veszik az élet dolgait, konzervatív nézeteket vallanak. Sokszor kritikusak, igényesek, mert a legjobbat akarják kihozni mindenből. Az érzelmeikről nem szeretnek beszélni. Csak azokat az embereket kedvelik, akik közvetlen környezetükben vannak, és akik egy intellektuális szinten vannak velük.

Február

A februári nők nagyon romantikus alkatúak, türelmesnek kell lenni velük. Nem mindenik férfi tudja megfejteni a titokzatos lelki világukat, és hangulatingadozásaikat. Ezek a nők mindig valami különlegesre vágynak, nagy képzelőerővel, absztrakt gondolatvilággal rendelkeznek. Ha a férfi egyszer hazudik nekik, többé nem fogja látni ezt a nőt.

Március

A márciusi nők karizmatikusak, nagy vonzerővel bírnak. Elhivatottak és nehezen esnek szerelembe. Nehezen mozdíthatók ki az egyensúlyukból. Egy életre választanak maguknak párt, a legjobb, ha az illető férfi is márciusi születésű, mert akkor mindenben nagy lesz a egyetértés.

Április

Az áprilisi nők született diplomaták. Kommunikatívak, szinte bárkivel könnyen megtalálják a közös hangot. A hibájuk az, hogy gyakran bűntudatot ébresztenek magukkal szemben. Ezek a nők szörnyen féltékenyek, így nem éri meg kockáztatni, mert abból nagy baj lehet. Ezek a nők tudják, hogy mivel tehetik boldoggá a férfiakat. A lelkükhöz csak azokat engedik közel, akikben megbíznak.

Május

A májusi nők hisznek a meggyőződéseiknek, hűségesek az elveikhez. Morális tartásuk van, ami megingathatatlan. Kívülről nagyon vonzóak, de olykor nehéz a személyiségük, és minden férfira “veszélyt” jelentenek, ha bárki beléjük szeret. Egy ilyen nőre mindig emlékezni fog a férfi, ha már évek teltek is el a szakítás óta.

Június

A június nők nagyon kíváncsi természetűek. Kommunikatívak és nagy bennünk az alkotás iránti vágy. Ami hibának tekinthető, hogy mindig mindennel kapcsolatban kifejtik a véleményüket, sokszor anélkül, hogy megválogatnák a szavaikat. Úgy tartják, hogy a legjobb, ha valakinek a szemébe mondják a véleményüket, nem pedig a hátuk mögött beszélik ki, de abba nem gondolnak bele, hogy meg is sérthetik az illetőt. A szerelemben a júniusi nő veszélyes játék. A férfiak sokszor a játékszerükké válnak a kezeik között.

Július

A júniusi nők elhivatottak, őszinték, és nyitottak, ugyanakkor intelligensek, gyönyörűek, de olykor elérhetetlenek. A hétköznapokban kerülik a konfliktusokat, és az utolsó percig megpróbálnak kedvesen viselkedni. Összességében csodálatos teremtések. Azonban a hazugságokat nem tűrik, mert ha egyszer ez megesik, azonnal faképnél hagyják a férfit. Ezek a hercegnők nem bocsátanak meg.

Augusztus

Az augusztusi nők az egoizmus és az önzetlenség tökéletes keverékei. A férfiak jó ha tudják, hogy ha ezekkel a nőkkel kezdenek viszonyt, sosem győzhetik le őket. Ritka az a férfi, aki képes leélni egy életet egy augusztusi nővel úgy, hogy tudatában van annak, hogy nincs sok szava a házban. Az augusztusi nőknek nagyon jó a humorérzékük, de nem szeretik azt, ha kinevetik őket. Mindig a figyelem középpontjában szeretnek lenni.

Szeptember

A szeptemberi nők gyönyörűek, melegszívűek, elhivatottak. Nem szabad velük egyéjszakás kalandba bonyolódni, mert csúnyán pórul járhat az a férfi, aki mégis belemegy a játékba. Ezek a nők nagyon igényesek, így a férfiak tekintetében is válogatósak. Csak az a pasi győzhet náluk, aki egyediségével le tudja őket venni a lábukról.

Október

Az október nők erős és megingathatatlan karakterek. Nagyon érzelmesek, de mások előtt nem fognak sírni. Okosak, sőt ravaszok, csak úgy nem tárják ki a szívüket akárkinek. Más nők irigylik őket, többek között, mert mindig csodás férfiakkal vannak körülvéve. Ezen nőknek jó életük van.

November

A novemberi nők mindig egy lépéssel előbb járnak. Aktívak, okosak, és pillanatok alatt kiszúrják a hazugságokat, ezért nem éri meg az érzelmeikkel való játszadozás. Ugyanakkor nagyon tüzesek, mellettük nem lehet unatkozni. Ők mindig igazat mondanak, a véleményüket is ezt figyelembe véve kell kikérni.

December

A decemberi nők rendszerint türelmetlenek, de nagyon kreatívak, és szerencsések is, ami nagyon nagy szó. Bármilyen szituációból sikeresen jönnek ki, és a férfiak önértékelését is képesek növelni. A titkuk, hogy nyíltszívűek. Az élet kihívásaitól nem rettennek vissza. Előbb, vagy utóbb elérik, amire vágynak.

tudasfaja.com

Hirdetés