Don't Miss

Így veheted fel a kapcsolatot őrangyaloddal!

By on 2017-05-11

Aki hisz benne, tudja, és tapasztalja, hogy nap, mint nap őrangyalok segítenek a nehezebb döntésekben. Néha “kézzelfogható” jelzéseket is adnak ezek a segítők, hogy tudjuk, a bajban sosem vagyunk egyedül.

Irányítják az utunkat, úgy, hogy a lehető legjobb irányba haladjunk. Ha eléggé figyelmesek vagyunk, könnyen rájöhetünk, hogy melyik az a pillanat, amikor valami láthatatlan erő a segítségünkre siet, érezni fogjuk, hogy soha nem vagyunk egyedül. Hogyan léphetünk kapcsolatba az őrangyalunkkal? Az alábbiakban néhány tippet láthatunk.

1.Meditáljunk

-a befele forduló elcsendesedés remek alkalom lehet arra, hogy felvegyük a kapcsolatot az őrangyalunkkal. Várjunk türelmesen, és egy idő után jelzést fogunk kapni, tudni fogjuk, hogy az őrangyalunk ott van velünk, és bármikor a segítségünkre lesz.

2.Ismétlődő történések

-ha egy nap gyakran ismétlődnek ugyanazok a dolgok, tudhatjuk, hogy az őrangyalunk a közelünkben van, így nyugodtan rá bízhatjuk magunk. Például, ha többször felbukkan egy nap ugyanaz a szám: 1-be végződő telefonszám hív, 1-es házszámú ismerősünket látogatjuk meg, 1-re végződik a villanyszámlánk stb. akkor tudhatjuk, hogy az őrangyalunk velünk van. De az sem véletlen, ha egy nap mindahányszor bekapcsoljuk a rádiót mindig ugyanaz a dal csendül fel, sőt, ha beülünk egy kávézóba, ott is azt a dalt játsszák. Gondolkozzunk el azon, hogy miről szól ez a dal, mit akar üzenni az életünkben.

3.Álmaink

-elalvás előtt csendesedjünk el, és kérjük meg az őrangyalunk, hogy üzenjen az álmainkon keresztül. Amikor nyugalmi állapotban vagyunk, sokkal könnyebben kommunikálhatunk az őrangyalunkkal.

4.Imádkozás

-forduljunk imádságban az angyalokhoz, kérjük tőlük azt, amire leginkább szükségünk van. Ezután nyugodjunk meg, engedjük el a témával, kéréssel kapcsolatos görcseinket, és legyünk figyelmesek. Jelzést fogunk kapni arra vonatkozólag, hogy mit kell cselekednünk.

Ha többet szeretnénk tudni az őrangyalok segítségéről, olvassunk Doreen Virtue könyveket, tanulmányokat, interjúkat. A híres pszichológus a 90-es évek óta foglalkozik a témával.
loading...