Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai bejelentést tett Zacher Gábor

Drámai bejelentést tett Zacher Gábor

Hirdetés

A Blikk stúdiójában nem mindennapi vendég kapott helyet nemrég, hiszen a celebek sorát követően egy lelkes, örökmozgó és rendkívül sokoldalú koponya, Zacher Gábor beszélgetett a Címlapsztori műsorvezetőivel.

A Címlapsztori műsorában komoly orvosi témák is terítékre kerültek magyar főorvos által.

Hirdetés

Zacher Gábor eloszlatta a kételyeket a pletykákról, miszerint van rá példa, hogy rocksztárok vagy akár a mindennapi emberek infúzió formájában kapnak vitamin koktélokat vagy oxigént egy-egy durvább buli után.A magyar főorvos szerint ez egy elfogadott dolog a tengeren túl, de hazánkban is akadnak magánklinikák, ahol foglalkoznak ilyenfajta kezeléssel.

A szakmázás során Zacher Gábor megdöbbentő történeteket mesélt, melyek sokszor néma csendet hoztak a stúdióba.

Azonban emellett beavatta a nézőket abba is, hogy ki is ő valójában. A toxikológus elárulta, hogy mennyire fontos számára a tisztaság és a rend, és hogy milyen maníákus rendrakó és takarító.

Zacher Gáborról köztudott, hogy mennyire figyel oda az egészségére és rendszeresen sportol.

A főorvos elmondta, hogy bár rendszeresen fut, amikor betöltötte az 55-öt, akkor elengedte a maratont. Azonban a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód továbbra is kiemelten fontosak számára.A beszélgetés során Zacher Gábor életének és munkájának különböző aspektusai kerültek terítékre, és a nézők betekintést nyerhettek abba, hogy a híres orvos mennyire sokoldalú és elkötelezett az egészséges életmód és a tisztaság mellett.

Hirdetés