Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 26. – Csalódás, konfliktus, megcsalás, szerencse… Neked mit tartogat...

Napi horoszkóp április 26. – Csalódás, konfliktus, megcsalás, szerencse… Neked mit tartogat a mai nap?

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben szokatlanul erős meggyőző erővel rendelkezel. A környezeted nehezen tud neked nemet mondani. Nem kell, hogy nyomást gyakorolj az emberekre, egyszerűen légy önmagad. A vonzerőd egyre csak emelkedik.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, akkor végre lesz lehetőséged megismerkedni a hidegebb időszakban egy egyenrangú féllel, nem pedig egy alárendelttel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobban fogtok kapcsolódni a kedveseddel, mint valaha és komoly hosszú távú célokat tűztök ki magatok elé.

Kos

A pénzügyeiddel kapcsolatos trükközés némi jártasságot fog kívánni. Bárhogyan is alakuljon, eléred, amit szeretnél. Egy hatósági személlyel könnyű dolgod lesz, hiszen tudod, hogy mit csinálsz. Mások szükségleteire is oda kell most figyelned.


Bika

Magas fordulatszámon pörögsz és szinte megállíthatatlan vagy. Ha a többiek jobban ismernének téged, tudnák, hogy hogyan lehet lenyugtatni kicsit. Olyan információkhoz jutsz, amelyek megváltoztatják a nézőpontodat és arra ösztönöznek, hogy másképp dönts.

Ikrek

Egy kissé lehangolt vagy és nem vagy olyan magabiztos, mint általában. Viszont visszajelzést fogsz kapni önmagadról, ami máris más színbe hozza a dolgokat, bár egy kis időben telik, mire meghozza az eredményét. Próbálj elhalasztani egy döntést, amit a napokban kell meghoznod.

Rák

A találkozóid most kifejezetten élvezetesek lesznek, viszont lehetséges, hogy ez a felszabadult jókedv be fog zavarni az üzleti ügyeidbe. Keresd fel a barátaidat és szervezz egy összejövetelt későbbre.

Oroszlán
A környezeted nagyon megbízik az ítélőképességedben. Lehet, hogy megváltozik a véleményed egy adott helyzetről, aminek eredményeképpen mások benyomásai is meg fognak változni. Valaki más perspektívát fog felajánlani.

Szűz

A kreatív hozzáállásod most lehetőséget nyújt számodra, hogy másként légy képes tekinteni egy személyes ügyet. Új ötletek felé fogsz nyitni, ami sokkal kényelmesebb lesz számodra. Ne tagadj meg magadtól egy lehetőséget attól, hogy egy kis kockázattal jár.

Mérleg

Egy kissé túlreagálsz egy szituációt, ezért most jobb, ha teszel egy lépést hátra és megpróbálod a másik oldalt is megvizsgálni. A másik féllel együtt mindketten kissé drámaiak vagytok, de a közös nevezőre jutás a vártnál sokkal egyszerűbb és kellemesebb fénybe hozza a helyzeteteket.

Skorpió

Továbbra is mások uralják a terveket és te elégedett leszel azzal, hogy haladj az árral. Ettől egyeseknek az a benyomásuk támad, hogy te mindenre rávehető vagy. Csak olyan esetekben helyeselj, amikor valóban egyetértesz, és ne foglalkozz a kritikákkal.


Nyilas

Sok dolgot el kell még intézned a tennivalók listájáról, ezért továbbra is nagyon keményen fogod hajtani magad. Lehet érdemes volna egy pillantást vetned a pénzügyeidre. Az, hogy mennyire rugalmas tudsz lenni, nagyon fontos lesz egy vitában.

Bak

Annak ellenére, hogy biztos vagy egy kulcsfontosságú kérdésben, egy beszélgetés mégis teljesen megváltoztathatja a véleményedet. A rugalmasságod az, ami sikerre fog vinni. A közeljövőben ideje lesz megbeszélned egy baráttal egy közös programot.

Vízöntő
A játékosabb, kockázatvállaló éned most arra vágyik, hogy egy fontosabb ügy érdekében megmutassa magát. Lehet, hogy most otthon szeretnél lenni inkább. Többet leszel képes elérni a munkában, ha engedsz ennek a vágyadnak.

Halak

Egy találkozás sokkal jelentősebb hatással lesz rád, mint azt gondoltad. Fejezd ki az érzéseidet és hidd, hogy mások képesek megérteni, mi zajlik benned. Tégy meg egy fontos telefonhívást egy nemrég megejtett beruházással kapcsolatban.

tudasfaja.com

Hirdetés